Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbnhnae

Lepiej mieć duże cycki czy być szczupłą?

Polecane posty

Lepiej być szczupłą. Poza tym z bardzo dużymi piersiami zazwyczaj jest dużo problemów. Ubrania, sport. Grawitacja też działa.

ja w tych za 50 czy 60 itd nie moge chodzc , bo mi zaraz druty wychodzą najlepiej jak kupie coś z triumpha , ate jak wiadomo troche droższe sa

Gość co za konus!
Ten, który kupiłam w tym sklepie za 70zł, na allegro i na stronie producenta jest za ponad 100zł. Znajdź model, który Ci odpowiada, a potem wygoogle'uj najtańszego dystrybutora, bo to na tym polega tak naprawdę.

Gość co za konus!
U mnie np. Konrad, Panache mogę kupować w ciemno, ale Axami, Milenę, Avę muszę przymierzyć. Wtedy wrzucam model w google, jeśli jest istotna różnica cenowa, to kupuję online.

no , a ja jak idę mierzyć biustonosz biore kilka , a nawet kilkanaście i pasuje może 2 - 3 modele , producenci zmieniają kroje wg mody czy może potrzeb klientek ?

Gość kordynator321
Wejdie tutaj na te kamerki tutaj pelno cycek na zywo i nie tylko;) www.oncam.tv/pl/pp/chlopak86

Gość co za konus!
A trafiłaś na dobrą brafitterkę? Bo ja mam dość spore piersi w porównaniu z resztą ciała i było mi trudno dobrać. Teraz wiem, że Marks&Spencer nie jest dla mnie (a szkoda, bo mają fajne kroje do dekoltów), rzadko która balkonetka mi pasuje, najlepsze dla mnie są semi-softy. :)

Gość kaśka kowalskiego jestem
KAWAŁ: Przychodzi baba do dentysty i rozkłada nogi. Dentysta : -Oj proszę Pani , ginekolog piętro wyżej! - powiedział z ironicznym uśmiechem Baba na to : -Panie , zakładałeś Pan mężowi wczoraj sztuczną szczękę ? Toja Pan dzisiaj wyjmuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zojkaa
Tez wazylam przy 170 ok 60 kg, dzisiaj waze 54 i nie zauwazylam zeby rozmiar piersi sie zmniejszyl.

Gość co za konus!
To może znajdź jakąś dobrą, bo mi pomogła, teraz umiem sama zauważyć rzeczy, dla których nie kupię jakiegoś modelu itd. :)

Gość ja mam wielki biust
i mala pupke mimo to-genetycznie na szczescie :P

no może kiedyś na jakąś fajna trafię , na razie mi sie nie udało wolę zapłacic więcej i niech ten stanik wytrzyma dłużej jak 2-3 prania

Gość ZawszeCiekawaaa
Nauczcie sie odchudzac ćwiczeniami a nie dieta... Wtedy nie będziecie miały problemu że cycki wam zmaleją.. Ja ważyłam 67kg przy wzroście 175cm. A piersi i tak miałam nie za wielkie bo miseczke C. Wg mnie w sam raz bo nie całkiem małe ale też nie balony. Schudlam do wagi 56 kg i jakoś piersi mi sie nie zmniejszyły. Jedyne co to obwód pod biustem jest mniejszy więc dodatkowo optycznie są większe niz zanim Schudlam.

"Nauczcie sie odchudzac ćwiczeniami a nie dieta" ­ a mówił ci ktoś kiedyś, że cycki składają się z tłuszczu? ­ ty przy ćwiczeniach to niby nie spalasz tkanki tłuszczowej? "jakoś piersi mi sie nie zmniejszyły" ­ to się ciesz, ale nie bredź, że wszyscy tak mają. kwestia typu figury = geny.

Gość ja wolę być szczupła
niż mieć cycki, bo nawet jak przybieram na wadze, to w cycki nic nie idzie.

Gość hfgfh
Mam koleżankę, która jest szczupła i zgrabna, a do tego ma naprawdę duże piersi. Chodzący ideał :)

Gość Dzidziaa
KingaStefankaFanka To jest niemożliwe żebyś wazyła tylko 62 kilo na 170 wzrostu i miała aż 80 cm pod biustem Jest możliwe. Ja ważę 58 kg mam 170 cm wzrostu i pod biustem 76 cm i jestem szczupła

Gość gość
A ja mam fajne wielkie cyce i fajne duze sutki (75K) i dlatego mam super powodzenie u facetow. Duze cyce to wygrane zycie. Duzymi piersiami wszystko da sie zalatwic, mowie wam.

Gość gość
mnie sie wydaje, ze trzeba miec cyccki :-)

Gość gość
najlepszy wariant to być mężczyzną!

Gość zawiedziona grucha
Ale macie fajnie. Nawet nie wiecie jakie to przerąbane mieć wybór: pt. ogromna pupa, bardzo grube nogi i małe piersi kontra duża pupa, grube nogi, biust w zaniku. Kto nie ma takich proporcji ten nigdy nie zrozumie...