Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzukajacaSiebie

od jutra!

Polecane posty

Gość SzukajacaSiebie

Kazda moja dieta zaczynała sie OD JUTRA, zawsze powtarzalam sobie ,ze od jutra sie ogarne,ze dam rade jaos schudnac, ale nigdy nie wytrzymywałam dłużej niz 3-4dni. OD JUTRA postanowilam naprawde wziac sie za siebie. Ktoś ze mna? poprosze o jakies rady

ja bardzo chętnie dołączę ;) mam ten sam problem!! też codziennie sobie to powtarzam. tak samo było i teraz. przez kilka dni jakoiś się trzymałam, a dzisiejszego wieczoru jak się rzuciłam na słodycze to głowa mała!! teraz siedzę i nie mogę przeżałować tego jaka jestem głupia :/ mam nadzieję, że to był mój ostatni raz!!!

Gość grubaaaaaaa
:D U mnie przewaga diety od poniedziałku :D Dawać wzrost i kg! :D

Gość gruuubbba
Mieszaniec Ty nienormalna jesteś :D Ja nie pamiętam kiedy miałam69kg :D 165cm i 78kg :P

Gość SzukajacaSiebie
waga:52 wzrost160

Gość gruuubbba
Nie,nie gadam z Wami! Nie mamy o czym CHUDZIELCE! :P:D

Gość SzukającaSiebie
oj jest z czego schudnąć, macie jakis doswiadczenie w odchudzaniu ?

ja jeszcze pół roku temu ważyłam 62 kg. i czułam się naprawdę świetnie. a teraz, to normalnie jak jakiś zapaśnik. i to jest dziwne, bo pewnie w to nie uwierzycie, ale jeszcze jakieś 3 lata temu ważyłam 85 kg hehehehe

oj to jest najlepszy termin od jutra, ale nie tylko jeśli chodzi o dietę, o wszystko, ja ostatnio, "od jura nie palę" ale niezbyt mi to idzie. No i niestety na siłownię chodzę też od jutra, ale dość tego, mam nadzieję, że mój upór weźmie górę i zmieni się do jura na "dzisiaj".

Gość SzukającaSiebie
Ja juz dzisiaj zaczełam. Chciałam w polaczeniu z dieta spróbować tej zasady jedzenia 8godzin dziennie. Ustaliłam sobie,ze jem od 11 do 19 Dzis zjadłam juz 2 jajka na twardo i kawa (oczywiscie bez cukru, bo i tak nie słodze )

można powiedzieć, ze ja też zaczęłam. nie mam żadnej konkretnej diety. jem po prostu mniejsze posiłki, w odstępach co 3-4 godz. pije więcej wody i zero słodyczy!!! teraz na razie siedzę i sie uczę, ale wieczorkiem czeka mnie przynajmniej 40 minut pedałowania na rowerku :)

Gość SzukajacaSiebie
Moj cel :46kg

Gość kasia kasia kasia
od dzisiaj jestem na sokach... jak to nic nie da! to sie powieszę!

Gość SzukającaSiebie
jakie soki pijesz?

Gość SzukającaSiebie
dzis jest moj drugi dzzien diety wczoraj zjadlam dwa jaja, kanapke wieczorem i do tego kilka kaw, bo po nich nie chce mi sie jesc. dzis nie jadlam jszcze nic i szczerze mowiac nie mam nawet ochoty na jedzenie, bo rano wypiłam kawe , zapaliłam papierosa i jest dobrze. Ile czasu dajecie sobie na diete?

Gość SzukajacaSiebie
Na jakic dietach jesteescie?

ja jsetem trzeci tydzien na diecie pierwszy raz tak długo ;) dlatego ze mąż wyjechal i chce go zaskoczyc ;)

ja jem cos lekkiego o 12 i o 18 ;) biore therm line II plus cwicze codziennie i z tego jestem najbardziej dumna bo w zyciu nie cwiczyłam dzien w dzien ;p i w zyciu nie wazyłam 70kg ;/

Polecam Ci wyrobić sobie nawyk prawidłowego odżywiania się. Wyrabianie każdego nawyku trwa 21 dni, potem wchodzi w krew ;) Jak to zrobic? Kup zeszyt, albo w kompie załóz plik notatnika i zapisuj sobie codziennie wagę oraz to czy zjadłaś 5 razy dziennie o stałej porze. Myślę, że ci to pomoze

Gość SzukajacaSiebie
jak radzicie sb z pokusami?