Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iga456321

Nocne igraszki w górach

Polecane posty

Gość Iga456321

Witajcie, Potrzebuje rad, otóż wybieramy sie z facetem w góry na tydzień i chciałabym zeby było pod względem intymnym suuuuuuper:) jak zaplanować długie zimne wieczory mając do wybory pokoik w pensjonacie(z łazienka:d) i nic wiecej:) co proponujecie aby nie było tak jak zawsze, na codzień?:) chciałabym aby dobrze wspominał ta podróż także ze względu na nasze "igraszki", poradzcie coś:)

Gość onanienawiedzonaona
striptiz zanim dojedziecie zrób mu loda w aucie ( w trakcie jazdy)

Gość Iga456321
E tam, liczyłam na miłe romantyczne propozycje a nie wiejskie zboczeństwo

Gość zawsze sexi
fajnie:) np wtuleni siedzicie koło kominka;) pijecie grzanca;) reszta igraszek na ..:) innym forum

Gość onanienawiedzonaona
To jest wiejskie zboczeństwo? To przepraszam zrób kolację przy świecach i połóż się na stole układając sobie na ciele jedzenie jak brooke w modzie na sukces, pasuje jak ulal do Ciebie.

Gość Iga456321
O to na pewno fajne by było ale szczerze wątpię czy uda nam sie znaleźć pokój z kominkiem:( a chciałabym aby po powrocie było takie wow ze ten wyjazd był super

Gość Iga456321
Nie wiesz co do mnie pasuje bo mnie nie znasz, loda mogę mu zrobić wszędzie a zaznaczylam w moim pierwszym poście ze chodzi o ten wyjątkowy wyjazd ze ma być coś ciekawego coś nowego coś co zapamięta na dlugo

Gość zawsze sexi
to moze na skórze niedziwiedzia;)?

Gość Iga456321
Jeśli będzie to chętnie:) chciałabym wnieść do naszego życia erotycznego trochę fantazji i wiem ze on tez ale boi sie mojej reakcji, jesteśmy razem ponad 4 lata , nie mieszkamy razem i widujemy sie tylko w weekendy dlatego ten wyjazd jest taki ważny , ostatnio na wakacjach przez pierwsze trzy dni najchętniej nie wychodzilabym z łóżka. Próbowaliśmy już chyba wszystkiego i chodzi mi o takie pomysły wręcz głupie, zabawne ale jakieś inne niż rutynowy seks :)

Gość onanienawiedzonaona
Taaaa ''loda moge mu wszedzie zrobic''. I to jest problem z mysleniem, bo czesto nie liczy sie jak tylko gdzie. Mozesz mi wierzyc, ze to fantazja wielu mezczyzn, zreszta tak jak seksowny taniec, ale nie zrozumiesz tego. Pozniej powstaja tematy o tym jakie dziewczyny sa nudne w łózku, poszukam, jesli znajde to zaraz wkleje link. Mężczyzni marza o takich zabawach jakie wspomnialam, ale wierz w co chcesz. Wiara czyni cuda. Ważne, ze to ja jestem idealem mezczyzny.

Gość Iga456321
Anal jest przy każdej okazji, lubię też brac z pupy do buzi, więc żeby było inaczej niż zwykle potrzeba czegoś ostrzejszego :)

I hate to agree :-D. Udawaj sobie dalej, że dorosłego faceta zaspokoją romantyczne sceny wprost jak z książki Musierowicz.

Gość Iga456321
Podszywom dziękujemy:) A więc w takim razie dziękuje za radę:)