Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkona

usypinie - złamać się czy nie

Polecane posty

Gość jkona

od miesiąca nie mam pracy i jestem w domu z synem - 19 miesiecy; przez ten mieisąc zrobił sie straszny cycek z niego, nic tylko mama i mama; wystarczy że wyjdę do innego pokoju to już z takim niepokojem pyta gdzie jest mama i na płacz mu się zbiera; a najgorzej jest wieczorem, po kąpieli musze byc przy nim non stop; jak zostaje z mezem to tak rozpaczliwie mnie woła, że mi ise serce kraje; nie wiem czy to jest normalne i dziecko po prostu wymusza moją obecność czy ona ma jakieś lęki, że do niego nie wrócę (ja miałam takie lęki jak dzieckiem byłam)

Gość asjasasasasa
a z kim zosatawal syn jak pracowalas?

Gość jkona
z teściami

dzięci w rożnym wieku i na różnych etap rozwoju mają swoje lęki to normalne. Wydaje mi sie jednak , ze skoro nie pracujesz i jesteś z dzieckiem to nie broń mu bliskości. moja corcia na prawie 2.5 roku i cały czas ze mną spi, zasypią przy cycku i ja jej tego nie bronie bo niedługo urośnie i już tak nie zechce sie przytulać :)

Gość że co proszę?
Że przy czym zasypia Twoje 2,5 letnie dziecko?! przy cycku! O zgrozo... :o

Gość jkona
tylko, że jego zasypianie trwa przynajmniej 1h i chodzi coraz później spać, a ja wieczorami nadrabiam zaległości w domu, nie mam czasu się spokojnie wykapać, nie mam czsu dla siebie; wczoraj wyszłam na aerobik i jak wróciłam to mały tak potwornie szlochał że szok; a niedługo znowu idę do pracy...

Gość bdsj
Karmic 2,5 letnie dziecko cycem....patologia

Gość jdjdk
ja mysle ze to taki etap, moj syn miał podobny w mniej wiecej tym samym wieku... trwało z miesiąc moze troche dłuzej i przeszło... badz z num jak tego potrzebuje, przytulaj i tłumacz ze jest bezpieczny a ty nie znikniesz... 2,5 latka przy cycku to juz przesada, obrzydliwe :O

Gość do o Midasie!
nie przejmuj sie Idealnymi Mamuskami, ktore w pogoni za kolorowymi pisemkami pakuja w dzieciaki chemie... a natura, taka jak karmienie piersia 2,5 latki, to dla nich patologia, obrzydlistwo i taaaaaaaaaaka krzywdaaaaaaa dla dziecka; jeszcze przyjdzie czas, kiedy beda latac po lekarzach ;) to forum schodzi na psy, w kazdym watku jedna lepsza od drugiej, komentarze nie na temat od idealnych mamusiek, ktore znaja najlepszy przepis na zycie - wlasnie TAKIE zachowanie jest obrzydliwe i obrzydliwe jest to, ze osoby tak ograniczone swiatopogladowo sa rodzicami i wychowuja te swoje "nieobrzydliwe" dzieci w tak samo ograniczonym swiatopogladzie, przekazujac im jednoczesnie swoje ograniczenie....

Gość wifigdansk
juz nie przesadzajcie,nie napisala ze karmi cyckiem,tylko ze coreczka się przytula,moja 3,5 letnia tez się do mnie przytula,tez z nią spię i jestem najszczesliwsza na swiecie,zaden facet nie dał mi takiej radosci jak Ona,bo to jest inna milosc,niraz bywa no tak,ze jak się kobieta przebiera przy małym dziecku a dziecko jest ciekawe to złapie za cycka-z ciekawosci,to jest dla niego "część mamy" ,dziecko zupełnie inaczej podchodzi do ciała niz facet,oczywiscie ja nie pozwalam na to zeby się bardziej interresowala bo to juz by było chore,ale jak byla mniejsza to byla ciekawa czemu taka ciemna plamka jest i traktowala na równi z moim pieprzykiem io dla niej to było zupełnie naturalne,ze np mama się przebiera i nie ma w tym zadnej sensacji.teraz juz zresztą jest jej to obojetne,wczesniej jak byla mniejsza to bardziej interesowala się ciałem,chyba wszystkie dzieci takie sa.wiec nie ma co dramatyzowac ze 2,5 letnie dziecko zasypia i się przytula do cycka bo przytulamy swoje dzieci tak wlasnie-do serca.o Midasie bingo!:)