Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazdyznak

Czy Wy tez uwazacie..

Polecane posty

Gość kazdyznak

ze jesli partner odchodzi od nas, oczywiscie nie do innej kobiety..tylko po prostu bo co jest nie tak dajmy na to, po jakims dluzszym stazu, zawsze wczesniej zapewniajac nas ze kocha - to po prostu pewnien etap "innej milosci"? wiadomo na poczatku jest, ogien - zar, zafasynowanie druga osoba ale pozniej nadchodzi taki przelom kiedy wydaje nam sie ze nie kochamy..ale robiac sobie tak zwana przerwe czujemy straszny brak tej osoby i musimy sie oswoic z tym ze to juz dojrzalsza milosc, ze bez tej osoby zyc sie nie da. Wydaje mi sie ze tacy zagubieni partnerzy wracaja predzej czy pozniej..dopiero gdy sobie to uwiadomia. Mial tak ktos?

Gość Przerwa TetMayer
tak bywa

Gość Eduardocdf
odchodzę to do lepszego i nie żałuje i nie brakuje mi

Gość kazdyznak
to jeszcze wlasnie zalezy..ale mysle ze istnieje takie cos.. wiadomo ze nigdy nie bedzie takiej samej milosci - dlatego ten przelom czasami nas zmyla..

Gość kazdyznak
ciezko zapomniec to co bylo : / to nie takie latwe, odejsc do lepszego..pozbierac sie itd

Gość Franka8889
Tak bywa bo czesto ludzie, którzy zakochają sie naprawde pierwszy raz są rozczarowani gdy zwiazek przejdzie ''do porzadku dzienniego'' i mysla ze to nie milosc, jednak po czasie zdają sobie sprawe , że to taka kolej rzeczy a były partner/ka jest dla nas najwazniejsza. Jestes facetem czy kobieta? Acha osobiscie znam 2 takie przypadki

Gość kazdyznak
Franka dokladnie o to mi chodzilo :), jestem kobieta! poczatkowo to strasznie ja motalam w tym zwiazku nie wiedzialam czego chce, pozniej znowu bylo okej pozniej znowu mi cos odbilo a pozniej on ze cos jest juz nie tak - mimo to bezustanny kontakt jest dlatego licze na wlasnie taka sytuacje. na rekach mnnie facet nosil:)

Gość kazdyznak
na rekach mnie nosil - w doslownym znaczeniu i nie tylko. nigdy nie spojrzal na inna bedac ze mna, do tej pory zadna sie nie interesuje, w sensie ze nie kreci z zadna.

Gość kazdyznak
Franka powiedz mi jeszcze czy te 2 pary ktore do siebie powrocily mialy kontakt nadal ze soba w czasie tej przerwy ? i po jakim czasie sie zeszli znowu ?

Gość Franka8889
mam podobnie ale ja sie nie odzywam , on tez bo wiem ze mu głupio. Nie wiem czy dobrze robie milczac wytrzymalam miesiac mam nadzieje, ze wiecej nie bede musiała... Serce mi pęka bo nasz zwiazek byl bardzo udany on mnie mocno kochal a ja jego ...

Gość Franka8889
1- on sie odezwał po 3/4 miesiacach kompletnego milczenia z obu stron 2- spotkali sie po kilku miesiac na imprezie, potem spotykali po kolezensku i jakos wyszlo ze sie zeszli

Gość kazdyznak
wreszcie ktos z podobna sytuacja! kurcze podziwiam Cie strasznie ze sie nie odzywasz az miesiac..ja najwiecej nie odisywalam 2 dni;|..moze gdyby on zamilkl ja tez bym to zrobila ale on ciagle pisze i pisze..w dodatku ja sie 1 nie odzywam niemalze nigdy, wyjatki jakies. na palcach jednej reki pewnie moglabym policzyc ile razy pierwsza napisalam po rozstaniu!

Gość zawsze sexi Piękna
TO FRANKA SZKODA ZWIAKZU JAK sie tak kochaliscie.. jak mu gupio bo zaprzydił to powinie sie odezwac on.

Gość Franka8889
Wiem i na to czekam. Cholernie mi cieżko bez tego kontaktu ale wiem , że inaczej nie da rady :/

Gość kazdyznak
i nawet nie wiesz co u niego slycchac ? widac sa chyba silniejsi ludzie ode mnie i od niego:(, podziwiam, musimy dac rade.. a powiedz jeszcze - masz moze tak ze nie mozesz spojrzec na innego faceta bo w ogole Cie zaden nie interesuje?;/

Gość Franka8889
tzn na miescie sie czasem widujemy, nieraz go przyłapie jak sie na mnie patrzy i mowi mi czesc... wiem co mniej wiecej bo mamy wsolne''srodowisko'' Póki co kompletnie żaden facet mnie nie interesuje i nie interesował oprócz niego, ogólnie jestem wierna i nie szukam wrażen poza zwiazkiem

Gość kazdyznak
ehh wiem cos o tym, tyle ze my sie i widujemy i mamy kontakt - czasami slabszy czasami mocniejszy, zalezy! a to wszystko boli jak jasna cholera:/ "przeciez on jest moj"..zwariuje jesli sie dowiem kiedys ze ma inna alboo go zobacze z inna, mimo ze to do niego niepodobne.

Gość Franka8889
Ja też... mykam spać :) Dobrej nocy życze i aby sie ułożyło wszystko pomyślnie. Nie pozostaje Nam nic innego jak czekać co czas przyniesie...Pozdrawiam :)

Gość kazdyznak
dziekuje bardzo za wypowiedzi :), ja rowniez trzymam kciuki:) wierze ze uda nam sie:) pozdrawiam serdecznie!

Gość tak tak tak333
Może ktoś jeszcze sie wpowie co mial lub zna taka sytuacje? bo chetnie sie tez dowiem.

Gość tak tak tak333
up

Gość kazdyznak
tez masz taaka sytuacje ? masz z nim/nia kontakt ?

Gość tak tak tak333
nie, jeszcze sie nie zakochalam ale wszedzie mowia o etapach milosci

Gość kazdyznak
no niestety.. i w kazdym etapie sie cos zmienia..mam nadzieje ze on to zrozumie. Im bardziej go zllewam tym wiecej sie odzywa:)

Gość weewweerrerer
Ja to widzę tak, oczywiście może się ktoś nie zgodzić: facet dostał co chciał, poruchał ostro i się znudził po prostu, typowy ruchacz taki, i zostawia taką kobietę pieprząc jakieś bzdury o "wypaleniu" (śmieszne słowo jak dla mnie), a tak naprawdę od początku nie kochał tylko roochać mu się chciało.

Gość zczxzcx
A jak dziewczyna mówi, że się wypaliło, to też wyruchała i się znudziła?

Gość kazdyznak
heh no to akurat nie moj przypadek :d ale pewnie i takie istnieja:)

Gość kazdyznak
wlasnie..dlao uwazam ze po prostu nadchodzi przelom zwiazku, jeden z faz zwiazku i tyle. Ogien nie bedzie trwal przez cale zycie! Cos sie zmienia ale bez tej osoby zyc sie nie da:)