Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afafafadada

Kłucie w podbrzuszu. Co to może być ?

Polecane posty

Gość afafafadada

Owulacji nie mam bo stosuje tabletki, tydzień przed okresem mi się to zdarzyło dwa razy, tak jakby kłucie jajnika, teraz okres mi się skończył i znowu coś takiego odczuwam, tylko trochę słabiej, tylko teraz raczej w podbrzuszu. Powinnam się martwić ?

Gość afafafadada
?

Gość abcabcpomocyy
Też tak mam ale to kłócie podbrzusza czy jajników bo ja mam to i to :(

Gość afafafadada
jak długo to masz ? w ciąży może jesteś ? u lekarza z tym byłaś ?

Gość No nie wiem, nie wiem
Od razu w ciąży? jak ja miałam kłucie w jajniku to miałam robione usg i szukali nadżerki a nie ciąży ;) Krwawienie może występować przy owulacji (jak się nie bierze tabletek ofc) lub przed okresem, tak się czasami zdarza :) Jeśli to jest mocno dokuczliwe i będzie Cię nękać to skonsultuj się z lekarzem ginekologiem :) Lepiej nie bagatelizować takich rzeczy :) Ja na szczęscie nie miałam nadżerki, ale jak zaczęłam brać tabletki anty to jakoś wszystko minęło, nie wiem czym to było spowodowane ;)

Gość No nie wiem, nie wiem
A własnie co do kłucia podbrzusza to to może być przed okresem (zespół napieć przedmiesiączkowych- to też do tego należy). ale jeśli jest możliwość żeby być w ciąży to dla spokoju teścik zrobić można ;)

Gość afafafadada
przy tabletkach ciaza jest malo prawdopodobna, test robilam pierwszego dnia okresu,i wyszla ledwo widoczna pod swiatlem druga kreska koloru szarego, juz taka kiedys mialam i w ciazy nie bylam

Gość MałaMegiii
u mnie to byla oznaka ciazy

Gość jaki swiat dziwny
ja mam klucie od polowy blistra do samego okresu :/ juz od 4 mies, tabsy biore od 7 mies

Gość afafafadada
bylas z tym u lekarza ? ja juz biore 5 lat i nigdy wczesniej to nie mialo miejsca

Gość jaki swiat dziwny
bylam raz to pow ze to moga byc skutki uboczne ze jak nie przeszkadza to jest ok, bo pojawia sie rowno co mies wiec pewnie to to, nie wiem ide tez do innego gina za 2 tyg

Gość ania.doradca.ladeevit
Dolegliwości takie jak kłucie czy ból, zwłaszcza jeśli się powtarzają powinny skłonić do wizyty u ginekologa. Lepiej dać o swoje zdrowie, zwłaszcza, jeśli planujemy w przyszłości dziecko.

Gość jaki swiat dziwny
, mysle ze wizyta bedzie dla Ciebie najlepsza, skoro w przeciwienswtie do mnie w ciagu tak dlugiego czasu nie mialas podobnych objawow, u mnie one pojawiaja sie dokladnie co miesiac w polowie blistra prawie do samego okresu, nie sadze zeby to byl przypadek, -

Gość ania.doradca.ladeevit
Dolegliwości takie jak kłucie czy ból, zwłaszcza jeśli się powtarzają powinny skłonić do wizyty u ginekologa. Lepiej dać o swoje zdrowie, zwłaszcza, jeśli planujemy w przyszłości dziecko.