Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doświadczony przez życie

głębokość ceepy

Polecane posty

Chciałbym spytać kobiet, jaką mają głębokość ceepy, i facetów, jaką głębokość mają ich kobiety. Bo ja, mimo posiadania jedynie 12,5 cm praktycznie za każdym razem sięgam dna. Czy moja żona jest bardzo płytka w porównaniu z innymi?

Gość Akruk
Masz malutkiego fiucika i co ma ci to powiedzieć?:D

Gość Akruk
Teraz siegnełeś dna porypańcu :D

Gość bamberGOLD
Ceepy? Chyba cepa? Ale głębokość? W jakim sensie głębokość? W cepie najważniejsza jest długość. Ale tak Bogiem a prawdą, to najważniejsza jest krzepa tego co młóci. Nu wtedy jak się znajdzie taki tęgi chłop, to kwintal tak powiedzmy w 10 godzin wymłóci.

Gość alecooztego
moj facet ma 18 cm , dochodzi do dna , wchodzi prawie całym penisem. Mysle, ze mam ok 16 cm po rozciagnieciu. Od poczatku tak mialam, to moj pierwszy facet, mowil mi , ze kazdej swojej poprzedniej wchodzil tak do końca prawie całym. Widocznie cos Ci sie myli ,na pewno nie dochodzisz do dna, moze takie miejsce w srdku , ze myslisz ze to koniec a tam jeszcze jest z 5 cm

Gość vezyros
"sięganie dna" ma też sens przenośny i to właśnie żona chciała ci powiedzieć.

Gość bamberGOLD
Jeśli twój facet ma 18 centymetrowy cep, to wy rzeczywiście doszliście do dna. Taki to młóci kwintal chyba rok! Gdyby nie dopłaty z Unii dawno byście poszli z torbami. Może czas się przestawić na hodowlę tucznika?

Gość nimigo
takim sprzętem możesz co najwyżej sięgnąć dna w stawie jak zanurkujesz nic więcej chyba że żona robi cię w konia i nie ściąga rajstop :)

No pewnie, że nie ściąga rajstop. Bo ja kocham spocone stópki mojej żony w rajstopach. W czasie seksu zawsze mam nos zanurzony w jej przepoconej stópce otoczonej mgiełką rajstopy. To jest cudowne uczucie :)