Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxymalna

Mogę mieć kazdego:P

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Missima maxymalna To czego, wg Ciebie pragnie facet? Tak już przechwalasz się całą stronę, to podpowiedz trochę, może się douczę. :P to nie przechwałki i po 1 nie Ciebie pragnie:D wiec spalona jestes niunia:D

[zgłoś do usunięcia] Doktor Drejfus a jak ja mam rybki i chomika? :P Ty jako wieloryb mi starczysz ;)

muszę Cię rozczarować (aż mnie serce z kamienia boli), żona mnie rozpieszcza :D dlatego Twoja propozycja nie zrobiła na mnie wrażenia, zaproponuj coś czego nie doznałem :classic_cool:

no dobra, chwilowo nie mam nic lepszego do roboty, więc podejdźmy do tematu poważniej czego zatem Twoim zdaniem pragnie i pożąda i chce taki człek jak ja?

Doktor Drejfus no dobra, chwilowo nie mam nic lepszego do roboty, więc podejdźmy do tematu poważniej czego zatem Twoim zdaniem pragnie i pożąda i chce taki człek jak ja? :D:D:D:D zapewne żeby ci w koncu zona dziury upusciła....szkoda że jestes aseksualny:D:D:D

Juken muszę Cię rozczarować (aż mnie serce z kamienia boli), żona mnie rozpieszcza dlatego Twoja propozycja nie zrobiła na mnie wrażenia, zaproponuj coś czego nie doznałem :D:D:D jasne a ja sie nazywam Św. Teresa :classic_cool: :D:D:D szukasz wrazeń które pod twoją kołdrą juz dawno zanikły ;)

maxymalna- przechwałki lub marzenia jakie tu przedstawiasz są na Twoje szczęście bezpłatne i zwolnione z podatku

Wow, ale mnie zaskoczyłaś. :-D Chociaż właściwie nie, czego można było się spodziewać po takim Cukiereczku. Oj jaka Ty jesteś słodziutka, głupiutka.:-D:-D

nie , szukam idiotów na kaffe aby sie z nimi podrażnić :classic_cool: gdzies niżej jest topik z 2007, wtedy szukałem wrażeń

A ja tam bym poszła z Doktorem do łóżka. 💤 Mogłabym z nim wódkę pić i trzaskać się do rana.

[zgłoś do usunięcia] Doktor Drejfus i równie nudna :D:D: staram siew wyrównać Twój poziom ;) grubasku:) Gdzie Juken?:) on sie wydaje całkiem do rzeczy :)

Juken nie , szukam idiotów na kaffe aby sie z nimi podrażnić gdzies niżej jest topik z 2007, wtedy szukałem wrażeń szkoda że próbujesz mnie obrazić a nie zdyskredytować ;)

maximus2580 maxymalna- przechwałki lub marzenia jakie tu przedstawiasz są na Twoje szczęście bezpłatne i zwolnione z podatku :D:D:D \jakbyś mnie znał osobiscie zapewne inaczej byś śpiewał ;)

Bó A ja tam bym poszła z Doktorem do łóżka. Mogłabym z nim wódkę pić i trzaskać się do rana. :D:D szkoda że go nadzieja, że żona nagle się zmieni przy niej trzyma ;) spróbuj za 10 lat :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość juken to
baba! dejfus tym bradziej!;)

na tą chwile nikogo nie obrażam ani nie dyskredytuje :D jeszcze szukam na Twoim topiku jakiegoś kretyna aby sobie potrollowac , takie topiki zawsze przyciągają napalonych debili :)

Doktor, przyjaźnimy się od lat. Nie wstydź! Rozbieraj się i chodź. :P

Gość buhahahaha:-):-):-):-):-):-):-
kolejna smarkata której w dupie się poprzewracało:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Max, twoje dowcipy są strasznie tanie. :O Wzorowa, mnie też? Cześć. 🌼

Gość maxymalna:0
nawet nie dostrzegasz że wszyscy po tobie jadą:-D

Juken na tą chwile nikogo nie obrażam ani nie dyskredytuje jeszcze szukam na Twoim topiku jakiegoś kretyna aby sobie potrollowac , takie topiki zawsze przyciągają napalonych debili :D:D:D no proszę Cię:D masz nosa ;) ja to wiem ;)