Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmkjnhbgft

Nienawidzę chodzić do szkoły

Polecane posty

Gość lmkjnhbgft

Moi rodzice niedługo chyba wypierdolą mnie z domu za opuszczanie lekcji, ale ja naprawdę nie mam siły na szkołę. :( Nie jestem głupia, ale po prostu nienawidzę swojego liceum. Niczego przydatnego się w nim nigdy nie nauczyłam, a marnuję w nim kilka godzin dziennie. Szlag mnie trafia!

Gość lmkjnhbgft
Nie mam pojęcia, ale dużo. Opuszczam najwięcej godzin z mojej klasy, a nie jestem jedyną, która chodzi do szkoły w kratkę.

Gość No nie wiem, nie wiem
Okaże się na maturze czy faktycznie jesteś bystra :) Bo matura jest banalna w dzisiejszych czasach :P

Gość m.m.onik.
ro popros Rodzicow zeby Cie przepisali do innego liceum! Pamietaj, ze jeszcze bedziesz tesknila za tymi czasami z liceum i beztroskim zyciu. Bo tyolko usisz sie uczyc, a zobaczysz przyjdzi dorosle zycie i da Ci w kosc tak, ze bedziesz chciala chodzic do tego liceum czego nic sensownego Twoim zdaniem sie nie dowiadujesz.Wiem cos o tym, wrocilabym sie w jednym momencie do szkoly

Gość lmkjnhbgft
Matematyki to może i faktycznie nie zdam. :O Na próbnej ledwo dałam radę.

Gość lmkjnhbgft
Nie opłaca mi się teraz przenosić, bo jestem w ostatniej klasie. A co do tego, że będę tęsknić za liceum, to wątpię, bo nie będę miała za czym. :O Wolałabym pracować fizycznie i mieszkać sama, niż użerać się ze szkołą i rodzicami.

Gość ratujcie od powszechnego debi
proszek ty świński blond kwadratowy ryju, jakim semstr? po polsku nie nauczono mówić?

Ja fakt faktem też nie lubiłam szkoły, ale chodziłam ze względu na lekcje zawodowe (Technikum Informatyczne) i tylko to sprawiało że byłam codziennie w szkole :D Ale warto mieć maturę zdaną ;)

Gość wredniucha10
nie chcesz chodzić do szkoły to poszukaj sobie pracy darmozjadzie

Gość lmkjnhbgft
Ja chcę zdać maturę, ale wolałabym już uczyć się sama w domu. :( Z polskim i angielskim nie mam najmniejszych problemów, tylko matmę muszę podszkolić. Inne przedmioty nie są mi potrzebne, bo ich nie zdają.

Hehe :D powodzenia z pracą w dzisiejszych czasach ;) ja mam maturę, technika, robię inżyniera z informatyki stosowanej i cóż... jestem w szkole na stażu jako referent ;) Bo cóż potrzebowałabym w wieku 21 lat 5 letniego doświadczenia hehe :D

Gość ghhhhjj
Autorko czy tam autorze ciesz się że chodzisz do szkoły i możesz w miare beztrosko żyć, masz ferie, wakacje. Wystarczy że troche sie pouczysz żeby mieć 3. Ja też nie lubiłem chodzić do szkoły,. a teraz kiedy jestem na studiach uważam że to były najlepsze czasy

Gość lmkjnhbgft
Nie wiem, może później będzie coraz gorzej, ale ja naprawdę już nie mogę wytrzymać. :( Brakuje mi motywacji do czegokolwiek. Szkoła tylko mnie wkurwia.