Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tammmred

Nikt mi nie chce pomóc to posune sie chyba do szantażu...

Polecane posty

Gość taka tammmred

Od wielu miesięcy jestem bez pracy. Dawałam w różne miejsca ogłoszenia o pomoc ale zero oddzewu. Jestem samotną matką.Wszędzie zamykają mi drzwii przed nosem. Jest tak wielu chętnych,ładniejszych, lepiej ubranych,bezdzietnych bądź mających pełną rodzine ludzi ode mnie na rozmowie kwalifikacyjnej że mnie nigdy nie wybieraja.Bo kto by chciał samotną matke. Tak pomyślałam że może poszukam na necie meile do różnych firm i w ten sposob poprosze o pomoc...może ktoś w końcu by sie zlitował. Ale przyszedł mi do głowy inny pomysł. Gdybym zaczęła szantażować szefów firm że jeśli nie wpłacą na konto np 100zł to powiem ich żonom że dopuszczają się zdrady. Jak wiadomo 95% facetów zdradza więc każdy pewnie miałby coś na sumieniu. Wiem że pomylony pomysł,ale co mi zostało? Może mam wejść z córką pod pędzącego tira? Ja pierdole...chory kraj

Gość gupia pipka
może po prostu przestań chwalić się pracodawcy że jesteś samotną matką. Nie powinien cię w ogóle o to pytać bo to dotyczy twojej sfery prywatnej. Kidy dostaniesz pytanie czy masz męza i dzieci to zamiast potulnie odpowiadać o swoim nieudanym życiu poiwedz że nie wiesz jaki ma to związek ze stanowiskiem na które aplikujesz

Gość taka tammmred
przestałam mówić jak ktos pytał ale i tak nikt teraz nie dzwoni. jestem skazana na łaske mops