Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiepleMleko21

Zapraszacie za ślub+wesele swoich Szefow ?

Polecane posty

Gość CiepleMleko21

j.w

Gość dorociczka
ja zapraszam,na slub i wesele,

Gość CiepleMleko21
JA też , w sumie ode mnie z pracy pojdzie 9 os liczac z os towarzyszącymi

Gość CiepleMleko21
Halo

Gość pozdrawiam jagienke
Nie, mój szew i tak nie przyjdzie. Ale za to narzeczonego szew będzie. U moich znajomych był szew panny młodej i szew pana mlodego. to zależy jakie masz relacje z szewem

Gość dżizassss SZEW
Zazwyczaj nie czepiam się błędów, ale tego czytać się tego nie da... Ja zapraszam na ślub szefową (dyrektorkę) i całe grono pedagogiczne. Kto będzie chciał, to przyjdzie. Na wesele nie zapraszam nikogo z pracy.

Gość malinnnka
Ja zapraszam wszytskich współpracownikow i szfostwo tylko na ślub, poza praca nie utrzymujemy kontaków choc w pracy sa one bardzo dobre. A przy okazji to mam pytanie czy zapraszajac na ślub wlasnie np. współpracowników wypada ich zaprosic z osobami towarzyszacymi czy bez?

Gość dżizassss SZEW
U nas praktykuje się zbiorowe zapraszanie - wieszamy zaproszenia na tablicy ogłoszeń w pokoju nauczycielskim. Wpisuje się "Dyrekcja i Grono Pedagogiczne" więc zasadniczo osoby towarzyszące nie są wymienione. Mnie to zasadniczo wszystko jedno czy i kto w ogóle przyjdzie, więc nie zamierzam sobie zawracać tym głowy ;)

ja zapraszam swojego szefa i jednego pana z którym jestem już na drugim kontrakcie razem i na ślub i na wesele. mój narzeczony zaprasza na ślub i wesele swoją szefową. reszta czyli prezesi, dyrektorzy, wspólpracownicy będą proszeni tylko na ślub (tak się u nich w firmie praktykuje) chyba że prezes będzie chciał przyjśc bo on podobno ma akcje wpraszania się na welesa, a weźcie nie zaproście prezesa firmy w której pracujecie jak powie że chce przyjść...

Gość AutorkaPOSTU
Ja będę dawać zaproszenia takie jak wszystkim .

Gość pozdrawiam jagenke
a co macie do mojego szewa? nie czytałyście wątku jakienki w dyskusji ogólnej? odkąd pojawił się tamten wątek będę pisać SZEW

Gość dżizassss SZEW
@pozdrawiam jagenke - Aaaa, no chyba że tak. Wątku nie czytałam, ale w sumie mogłam się domyśleć, że "szew" to coś w rodzaju "prowokacji" - bo aż za bardzo w oczy się rzucało jak na "zwykłego" orta ;) @Weselniczka - wieszamy zwykłe zaproszenie, takie jak dla "normalnych" gości. W miejscu, gdzie wpisuje się nazwisko gościa, wpisujemy "Dyrekcja i Grono Pedagogiczne". Tak się u nas przyjęło i tak zamierzam zrobić. Nieszczególnie zależy mi na obecności znajomych z pracy, gdybym miała z kimś wyjątkowo dobre kontakty i chciała go zaprosić na ślub czy nawet wesele, to zapewne dostałby indywidualne zaproszenie. Ale nie ma takich osób. Jak mogę rozgraniczam pracę i życie osobiste :p

Gość wawawawawawahhhh
czego uczysz

Gość gejna
ja nie zapraszałam, najblizsze kolezanki z pracy tak bylo ich 3 ale i tak nie przyszly