Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wimieniukumpeli

Jak myslicie dlaczego pierwszy on do mnie nie napisze i nie zagada?

Polecane posty

Gość wimieniukumpeli

Mamy oboje 23 lata. Znamy sie juz prawie rok, ale widzielismy sie tylko raz. Bylo to rok temu w styczniu. Pisało nam się super, 2h bez przerwy. On praktycznie ciągle zagadywał. Później jakiś czas nie pisaliśmy.. Czekałam aż on się odezwie, no ale na darmo. Znów musiałam napisać pierwsza. Zapytałam czy przeszkadzam, powiedział że nie. No i znowu pisaliśmy. Dogaduje się z nim jak z nikim innym Ale problem polega na tym, że on nigdy nie pisze do mnie pierwszy.. Zawsze jak mam tak zagadywać, to boje się że on uzna mnie za natrętną, albo po prostu nie chce ze mną pisac, skoro zawsze to ja muszę robić krok.. Chłopcy - głównie Was proszę o pomoc, bo Wy się na tym znacie. Ale dziewczyny jeśli umiecie to też możecie mi pomóc. Ale jak ja nie napisze, to nie mam co liczyć na to że on się odezwie. ;( Tez jakos nie proponuje spotkania, a jak ja pytam, to odpowiada, ze musimy sie spotkac, ale nie wie kiedy.

Gość wimieniukumpeli
post mojej kumpeli ktora mnie prosila bo nie ma teraz dostepu do internetu :D olal ja jej ukochany i chce sie dowiedziec z jakiego powodu, czy to mozliwe ze stracil lzainteresowanie hehehe

Gość wimieniukumpeli
odpowiadajcie ;) szczegolnie faceci powiedzcie, czemu koles do niej juz nie pisze, a wczesniej o nia zabiegal :P i co ma zrobic by znowu o nia zabiegal :P

Gość klejnota
ja jepie.... ten temat juz byl :(

Gość kkkkkkobietka
??? co

Gość kkkkkkobietka
a ja chce seksu

Gość wimieniukumpeli
tu jest inny problem a nie seks

Ponieważ mu nie zależy i odpuścił sobie.

Przeciez to jasne. nie zalezy mu na tobie w ogole, olal cie, nie obchodzisz go, odpisuje ci bo jest uprzejmy ale pewnie nie ma ochoty, moze nawet ma kogoś

Gość kdhdd8ddd
"post mojej kumpeli ktora mnie prosila bo nie ma teraz dostepu do internetu " x NINIEJSZYM POBIŁAŚ REKORD ŻAŁOSNOŚCI NA KAFE :D

Gość mikikinssjss
ma cię w doopie już wiesz? skończ dodawać te same tematy

Gość onaonanoaona
dziewczyno przecież już zakladalas ten temat :O dostałaś dwie rady: albo sie z nim ostatecznie umowic albo dać sobie spokój i więcej nie pisac :O jakiej innej rady oczekujesz?