Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojne sny

NIKT nie ma tak chorych snów, jak ja

Polecane posty

Gość niespokojne sny

Dzisiaj np śniło mi się, że urodziłam dziecko. Dziecko, które było... patyczkiem. O wymiarach ołówka. Leżało tak w kartoniku, bo nikt nie zdążył złożyć mu łóżeczka. Na początku wszyscy myśleliśmy, że tak ma być, że on wygląda jak patyczek. Ale potem zaczęłam się domyślać, że coś jest nie tak. I tak strasznie płakałam, że chcę mieć dziecko normalne, które będzie płakało, które będę mogła przytulić a nie patyczka bez twarzy. Najgorsze są jednak sny w których jestem chora na raka. Jednej nocy śniło mi się, że jestem w szpitalnej sali wraz z innymi kobietami chorymi na raka. Każda z nas opowiadała swoją historię. Niedawno śniło mi się też że miałam chemioterapię. Chemię przyjmowałam w osiedlowym śmietniku, tak powiedziała mi dwójka ludzi, nie wiem czy to byli lekarze, czy kto, że tak będzie lepiej bo mogę mieć po dawce chemii biegunkę i lepiej w śmietniku żeby nic nie pobrudzić. Zawsze po takich snach budzę się cała roztrzęsiona, bardzo długo dochodzę do siebie. Wyprzedzając odpowiedzi napiszę, że nie biorę żadnych leków lecz może powinnam.

Gość yoyoma
nie mówi się "urodziłam dziecko" tylko "okociłam się"

Gość niespokojne sny
dzięki yoyoma, od teraz będę już wiedzieć.

Gość Dama niemłoda
Też odkąd pamiętam mam absurdalne sny. Ale ja biorę leki ;)

Gość ghfhtgjh
Mi się śniło kiedyś że mój ukochany chował się w kanale. Nie chciałam go zostawiać samego,więc weszłam tam. A on w dowód naszej miłości do siebie zdarł z siebie i ze mnie skórę. I tak chodziliśmy po tym kanale z mięśniami na wierzchu.

Gość niespokojne sny
ghfhtgjh o fu no to widzę, że nie mam najgorzej

Czesc. Sny o chorobie, umieraniu w ktrych sie boisz, sa objawel leku. Leku przed smiercia. Boisz sie swojej smierci?

no to poczytaj sobie co to jest paraliż przysenny. Tego ci nie życzę,ja już się z tym oswoiłem

Gość ulaulla
miałam taki okres w życiu gdzie prześladowały mnie sny podobnie chorej treści , trwało to może pół roku , byłam wtedy dość ciężkim stadium depresji ,nie brałam leków . Wiem co czujesz ,ale nie potrafię nic poradzić :(

Gość niespokojne sny
JacekJ bardzo się boję. Arecki446 wiem, co to jest i bardzo współczuje, że Ci się to przytrafia ulaulla ja niby nie mam depresji. Tzn mam lęki od zawsze, ale w sumie teraz jest dość dobrze.

Gość ciocia-dobra- rada
ja kiedys ogladalam film jak kosmici porywaja ludzi o godz 03:33 na eksperymenty na nich i zgadnijcie o ktorej sie w nocy obudzilam? :)

Ja tez mam czesto sny z wypadaniem wlosow ,zebow albo ze robaki mnie od srodka zjdaja...czuje sie po takich snach niewypoczeta i przez jakis czas otrzasam sie z nich..i to od dluzszego czasu tak mam :O Takze nie jestes sama...

@Autorki Jesli chcesz pozbyc sie objawow (sny) najepiej wlaczyc z przyczyna (lek przed smiercia). Kiedy popracujesz nad tym lekiem, sny mina :) Sa rozne techniki, medytacja, coaching, religia ...