Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArturM

ROZSTANIE

Polecane posty

Witajcie.. Mam 21 lat byłem z dziewczyną 3 lata w październiku się jej oświadczyłem.. Zerwaliśmy ze sobą 2 tygodnie temu.. a dlaczego?.. Wszystko było jak w bajce początek wymarzony spędzaliśmy bardzo wiele czasu razem z resztą cały czas razem spędzaliśmy czas prawie codziennie.. ale coś zaczeło się psuć.. parę razy mówiliśmy że to naprawimy ale jakoś zawsze zostawało na tym samym.. Noo i ostatnio napisałem jej, że ten związek robi się nudny i wtedy wszystko się zaczeło.. Ale nie chodziło mi o to że mi się ona znudziła tylko to że ona nie pozwalała się zbliżyć dotykać a o sexie już nie wspomnie bo uprawialiśmy go raz na 2 miesące? A kiedyś prawie codziennie i nie było żadnych problemów.. No i ze mna zerwała bo powiedziała, że skoro ten związek jest dla mnie nudny to ona nie chce żebym po ślubie ją zostawił.. Ale mnie zabolało to, że chodziłem dość często grać w kary do sąsiada no i wtedy jak ja grałem zaprosiła sobie dwóch kolegów na kawe moi znajomi ale nic mi o tym nie powiedziała dowiedziałem się o tym przypadkowo.. no i wtedy na nią nakrzyczałem że czemu ma tajemnice przede mną.. Mówiła, że bała się mojej reakcji ale nigdy wcześniej tego nie robiła nawet jak ja dostałem głupiego sms od koleżanki to była zazdrosna.. a dla niej to że zaprosiła kolegów i mi nic nie mówiąc to wszystko ok.. No i wg się do mnie nie odzywa.. a jak ja napisze co robi to odpisuje tak jakby mnie nie znała.. strasznie zaczeła mnie olewać.. Powiedziała mi, że narazie chce byc sama i może kiedyś się zejedziemy.. Ale ja ją kocham i jak mogę na nią czekać.. chce ją gdzieś zabrać to nie bo się źle czuje bo faktycznie jest chora.. ale wczoraj powiedziałem do kolegi który był u niej na kawie, czy pojedzie z nia do kina i z paroma znajomymi to powiedziała że raczej tak.. a mi powiedziała że nie i że źle się czuje.. Powiedzcie co ja mam robić? wydaje mi się że kogoś poznała ale nie chce mi tego powiedzieć.. Czekać na nią? ale jak mogę czekać skoro ciągle mnie okłamuje a to strsasznie boli. Pomóżcie co o Tym myślicie? że to już koniec tak na zawsze? czy po prostu jej się znudziłem..

Jej zachowania nie zmienisz. Mozesz tylko pracowac nad swoim nastawieniem. Powiedz, co to oznacza jak ona Cie olewa i woli spotykac sie z kumplami? Ze ma cie gdzies? Umow sie z kolezanka do kina (skoro ona chodzi) i czekaj ...

Gość jhg
albo chce zebyś był zazdrosny i niewiadomo jak się płaszczył, albo kogoś ma. Wiadome jest jedno, ze nawet jeśli to pierwsze to nie jest pewna czy tego chce. Umów sie z jej koleżanka do kina jak będzie zazdrosna to wróci i da sie przeprosić, jak nie... masz 21 lat na co ci taki strup na głowie