Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ireneusz0976

Videofilmowanie- Sandomierz

Polecane posty

Gość Ireneusz0976

Znacie jakiegoś dobrego fachowca ? Za pół roku mamy ślub i trzeba juz szukać, możecie kogoś polecić ? Chcialbym zeby był to ktoś co juz ma duże doświadczenie w tej dziedzinie, liczę na waszą pomoc ;)

Gość benny_
ja bym polecił video-machula.net sądzę, że zasługuje na uwagę. tak się składa, że siedzibę ma w Sandomierzu, na Mickiewicza 57. wystarczy podejść i pogadać, wnioski już sam wyciągniesz.

Gość dafffnia
Popieram :) :) :) Nie specjalnie mnie zaskoczyła propozycja, wszak Sandomierz nie jest wcale takim dużym miastem, więc jak ktoś chce postawić na lokalnego kamerzystę to jak najbardziej na firmę Pana Romana M. -p/p :) :) :)

Gość jedną nogą w rowie
Też go polecam. Kręcił większość scen do "Titanica" :classic_cool:

Gość flaming_P
Z tego, co wiem to niestety nie kręcił scen do Titanica :) Osobiście bardzo cenię sobie takich doświadczonych i sympatycznych kamerzystów. Pan Roman wykonał kawał dobrej pracy, co zostało ukazane na końcowym materiale. Efektowność, pomysłowość.

Gość gość
Dziękuję za propozycje, zdaje się być dobrą ofertą. Przyda się, ponieważ sama kogoś poszukuję, a mieszkam nieopodal.

w Tarnobrzegu jest świetny kamerzysta i fotograf. sama go chciałam u siebie ale za dojazd do Radomia mi za dużo powiedział i musiałam zrezygnować. kolezace robił zdjęcia ze ślubu - boskie wyszły. tylko jak on się nazywał, musze sobie przypomnieć. w każdym bądź razie jest drogi, ale dobry, naprawde dobry

Gość gość
Ten Roman Machula, jego działalność jaki obszar obejmuje?

Gość somersby 34
Obszar województw: świętokrzyskiego, podkarpackiego, lubelskiego, oraz mazowieckiego :) mam nadzieję że pomogłem

Gość gość
Dzięki za informację :) Muszę zdobyć kontakt do niego :)

Gość gość
dla tych co mają kłopot ze znalezieniem kontaktu do tego kamerzysty to wrzucam adres stronki www.video-machula.net

Gość gość
Fajnie że ktoś tu wrzucił przyda się bo szukam akurat operatora, który by nakręcił reportaż z wesela i na pewno wezmę go pod uwagę.