Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hallii ####

Jestem we wczesnej ciąży a wkur...iona jak przed okresem :O

Polecane posty

Gość Hallii ####

nie mogę się opanować, wszystko mnie irytuje, chociaż wiem, że to niedobre dla maluszka :O czy to normalne??? :O

Gość MMM333
Miałam podobnie... no nie do opanowania taki jad:(

Gość Hallii ####
No waśnie... na dodatek nikt nie wie, mąż wraca w sobotę i chciałam mu zrobic niespodziankę, ale mnie wkurwił przez smsy i zaraz mu chyba to wykrzyczę jak się nie opanuję wrrrrrr

Gość Hallii ####
Co mam robić, sprzątanie pomaga na chwilkę, zabawa ze starszym dzieckiem tez na chwilkę, bo mnie tez irytuje :o chyba melisy poszukam

Gość i oczywiscie hormony
wszystkiemu winne - to jest tłumaczenie neurotyczek...

Gość Hallii ####
Mam tylko miętę, noższz kurwwaaaaa mam ochotę krzyczeć

Gość Hallii ####
Wolę hormony winić niż męża :o

Gość pełnaanadzieiiii
Uwierz, że chciałabym być facetem w tej kwestii i mieć te całe hormony z głowy :) bo nie wierze, że napisała to kobietka .

Gość Hallii ####
jkjjk

Gość Hallii ####
wrrrrrr czy ktos tak tez ma, może mnie to pocieszy???? ;)

Gość kjkkkkkkk
gjgjhhjjjj

Gość Rampiripam
hej twoj post poprawil mi humor otoz mam tak samo jak ty:) wczoraj wojna o nie wiem co,dzis bombardowanie smsami i telefonami..siedze normalnie,a po chwili placze nie wiedzac czemu a potem wkurw haha w ktorym tyg jestes?pozdrawiam

Gość pms syndrom
ja jestem przed okresem i tak samo wku...wiona. Pogoda wkur..ia, facet i dziecko tez- trzeba mnie izolowac chyba:) Jak sie zbiore to do apteki pojade po jakies leki- pieprz...ne hormony Wkurzylam sie dzis bo: facet zle miejsce na parkingu wybral, ale serio pelno wolnych miejsc bylo to zaparkowal jak du-pa , ze nie moglam drzwi otworzyc i przez dziecka fotelik musialam sie przeciskac. Ubral sie do tego pozal boze, a jak mowie - kupmy cos ci nowego- to nie- nie ma sily po sklepach chodzic.. - wybral zle miejsce na obiad - drogo i niedobre- salatka byla jak z zamrazarki, a tiramisu jak nie tiramisu, nawet nie moglam malej porcji zjesc, suche i blee i jeszcze mnie wnerwia ze nie ma zadnego welness centrum w moim miescie zeby sie zrelaksowac, bo np spacer na tym zimnym wietrze to zaden relax ogolnie jak czlowiek naladowany to i wszystko wnerwia aaaaaaaaaaa

Gość betrix
tez tak mialam strasznie wszystko mnie wkurzalo az sie sama sobie dziwilam co sie ze mna dzieje potem sie okazalo ze w ciazy jestem :)