Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xlivingdreams

Ciaza a dyskoteka?

Polecane posty

Gość wrwterwty678
"Ja jak idę do clubu,to idę poskakać, poszaleć na parkiecie. Ty szaleć nie możesz, posiedzieć i pogadać się nie da bo za głośno, napić się nie możesz-więc po co? " xxxxxxxxx nie chcę nawet wiedzieć jakie żałosne "you can dance" odwalasz na parkiecie, ze jest to nieodpowiednie dla kobiety w 4 m-cu. kobieta w ciąży jak najbardziej może tańczyć. naprawdę nie każda ma patologiczna ciążę i musi leżeć przez 9 m-cy z girami w górze

Gość karola 26.
noi co z tego?? to daje jej prawo sie wywyzszac?? pojdzie do platinium i mysli ze jest lepsza od koos bo ja wstac na wejscie?? jest zalosna ta kobieta. Wywyzsza sie, wychwala sie, naprawde jak jakas zakompleksiona panienka, ktora sie chwali tym co ma. Normalni ludzie NIE CHWALA SIE PIENIEDZMI!!! Tylko Ci chorzy.

Gość izusia.87
pewnie że idz co sie przejmujesz tylko nie pij ,nie pal,i zabardzo nie wiwijaj:)ja w ciązy nie chodziłam na imprezy ale teraz wychodze z moim partnerem rzadko bo rzadko ale nie mam zamiaru siedziec i wysiadywać jajek jak inne mamusie i nie jestem wyrodna matka,znam kilka mam które wychodzą na rynek sobie posiedzieć bo dla czego nie.

Gość karola 26.
wrwterwty678 noi w koncu cos konkretnego napisalas:) zapewne tak ejst, jesli klub jest renomowany to niektore klientki maja wstep gratis. szerokiej drogi kim jestes, zakompleksionym pasztetem?? Do tych klubow do ktorych whodzi wrwterwty678, nie chwalac sie tylko pizsac o tym normalnie i nie ublizajac autorce Ciebie by nawet nie wpuscili gdybys chciala normalnie zaplacic.

Gość ta selekcjoner cię wybiera
A potem posuwa! :D i wszyscy już pewnie cię znają. mój brat stoi na bramce w dużym krakowskim klubie i chętnie korzysta z przywilejów z takimi pustakami! tak tańczyć można,ale nie w jakiejś dyskotece gdzie jest tłum narąbanych oszołomów. idź w jakieś cywilizowane miejsce a nie na dyskotekę :\

Gość ja bym nie poszła w życiu
na dyskotekę w ciąży. Przecież tam w powietrzu jest pełno dymu papierosowego. Poza tym bałabym się że w tłumie ktoś mnie niechcący popchnie. Dyskoteka to nie jest miejsce dla kobiety w ciąży, chociaż widziałam jeden taki przypadek dawno temu. Kobieta była na dyskotece w zaawansowanej ciąży i jeszcze na dodatek paliła papierosa, tłumaczyła że tylko jeden papierosek czy takie tam bla bla bla. Dziewczyny ją zagadywały niby przyjaźnie, ale żadna nie odważyła się jej zwrócić uwagi, bo ta ciężarna wyglądała na niezłe suczysko, ale fakt faktem kobieta taka wygląda na powaloną wariatkę, która chyba pomyliła adres albo coś do niej życiowo jeszcze nie dotarło.

Gość max 80dB
Nie wiem jak w Pl ale tu gdzie mieszkam kobieta w ciąży nie może być narażona na hałas powyżej 80dB Niby słuch dziecka dobrze wyłapuje dźwięki zewnętrzne od ok 23tc,ale ja bym nie ryzykowała. Dziecko najsilniej słyszy dźwięki średnie i niskie-a takich w dyskotece nie brakuje. Chcesz się rozerwać wyjdź gdzieś z chłopakiem-miejcie czas dla siebie tylko we dwoje,bo skoro słabo wam się układa to warto wykorzystać te ostatnie chwile by naprawić relacje. to 18tc więc już prawie połowa,więc zadbaj o to aby na dziecko czekał szczęśliwy tatuś,który wybawi się przed porodem. macie po 19lat,czeka was trudne wyzwanie,tym bardziej,że sytuacja finansowa jest niestabilna jak to określiłaś. to duża próba,więc myśl teraz o was a nie o koleżankach.

Gość pansvjlckjdbdhjb
Idz :) Potancz roche, wypij sok czy cole i baw sie dobrze :) przeciez to nic zlego

Gość pot
I ty chcesz w tem dymie z papierosów tańczyc? Gratuluje głupoty!!!!

Gość pot
I ty chcesz w tem dymie z papierosów tańczyc? Gratuluje głupoty!!!!

Gość ONA PALI WIĘC DYM MA CODZIEŃ
Autorka 19lat jej partner 19lat dziecko-jej dowód miłości wobec niego sytuacja finansowa-niepewna tydzień ciąży-18 poinformowani o ciąży siostra-która jest samotną nastoletnią matką na utrzymaniu rodziców i chłopak-sprawca tej tragedii nałogi-PALENIE Hobby-wsiowe potańcówy ta Polska to już całkiem na psy zejdzie jak coś takiego będzie się mnożyć!

Gość jfkdkd 9987
załóż obcisła bluzke z dekoltem, mini, kabaretki, szpile ale wysokie! I TAŃCZ GŁUPIA TAŃCZ W TYM DYMIE!!!!!! Niech dym Cię otula ....

Jejku ale się tu porobilo :) wszyscy uczepili się mojego poprzedniego postu także wyjaśniam, pisząc o sytuacji finansowej mam na myśli to, że nie wszystko będę miala takie jakie bym chciała dla malucha. i stać mnie na pieluche tetrowa :p Co do dyskoteki, dowiedzialam się, że lokal ten jest bardzo zadbany i jest zakaz palenia na salach od tego są palarnie, jedna na dworze druga w srodku. są tam 3 sale więc myślę że aż takiego tłoku nie będzie. ale przez wasze lincze odeszła mi ochota na jakąkolwiek imprezę czy coś. ściele sobie łóżko i byle do porodu. i chyba nawet zrezygnuje z tego forum, bo wasze wypowiedzi mogą doprowadzić do wcześniejszego porodu albo innych komplikacji a tego bysmy nie chcieli. peas.

Autorko nie przejmuj się ,ja pracuje w klubie dobrych ponad 10 lat w ciągu tych wszystkich lat widywałam kobiety w ciąży widziałam ludzi na wózkach inwalidzkich ,pewnie ich tez tam nie powinno być według innych ,ludzie myślą dyskoteka to zaraz chlanie,ćpanie i dudniąca muza ,ale nawet w dyskotekach są miejsca gdzie jest ciszej można pogadać ,teraz nie pali w klubach więc odpada smród ,ja nie raz byłam na sali podczas dyskoteki z małym i z ogromnym brzuchem tydzień po terminie porodu ,czasami spotykałam znajomych przysiadałam do nich nie broniłam się przed moja praca w klubie tylko dlatego że byłam w ciąży nie brałam zwolnień nie zamykałam się w biurze .Idź baw się dobrze ,póki możesz ,uważajcie na siebie.

Gość asdfgqwert
Ja co prawda na dyskoteki w ciąży nie chodziłam, ale byłam na dwóch weselach, pierwsze w 7 mc a na drugim weselu byłam 2 dni przed porodem!!! ;) w 7 mc było ok i potańczyłam, ale męczące to było, na drugim weselu też tańczyłam, ale chyba sama sobie poród wywołałam, bo w poniedziałek odeszły mi wody i urodziłam przed terminem :) na szczęście z córką wszystko w porządku :)

Gość p22
Kochana, na Twoje pytanie odpowiem tak: wczoraj byłam na dyskotece ze znajomymi i było świetnie. Jestem w 3 miesiącu ciąży. Przez większość czasu siedziałam w loży, jednak raz na kilka piosenek byłam zatańczyć do jakiejś spokojniejszej nutki- tańczyłam wtedy może przez pół piosenki, żeby się nie przemęczać, a potem znowu szłam na soczek do loży. :-P Trzeba uważać przy tańczeniu żeby nikt Cię nie popchnął, nie uderzył - dlatego tańczyłam z boku. Idąc do toalety czy po kolejny sok do baru trzeba patrzeć pod nogi żeby się nie poślizgnąć, bo przecież coś mogło się komuś wylać. A kiedy najdzie nas zmęczenie - uciekać do domku, żeby się wyspać. Przede wszystkim trzeba bawić się z głową, umiarem, zachować dużą ostrożność, chronić brzuszek i uśmiechać się :-) A na drugi dzień... W moich planach jest tylko leniuchowanie :-)

Gość gość
Ja bylam.w 5 miesiacu na dyskotece .nie pilam nie palilam duzo.osob wiedzialo.ze jestem.w ciazy i szlam.z.obstawa zeby bron.boze.mnie.nikt nie pchnal napilam.sie soczku godzine potanczylam i samej mi sie odechcialo siedziec****atrzec na pijane geby a wczesniej balowalam.ile wlezie. Mam 24 lata i jakbym.nawet nie byla w ciazy to juz mi sie to znudzilo ,pozatym.ludzie pijani sa rozni boje sie o zdrowie mojej malej i nie chodze mimo ze 6 mies a brzuch mam znikomy ,chcesz idz ale uwazaj na siebie i powiedz kolezance o ciazy , zeby wiedziala jak zareagowac ,i bron boze nie pij alkoholu bo jak zaslabniesz to bedziesz ta najgorsza ze sie napila w ciazy ,milej zabawy

Gość gość
Ja drogie panie miałam 18 lat jak urodziłam córeczkę i tez się uczyłam nie pracowałam i ci też najwięcej to patologia czy marginesie? Jeśli sie nie jest w takiej sytuacji to nie ocenia się ludzi bo to nie jest obiektywna ocena! W tym momencie moja córcia ma5 lat a ja skoczyła szkole pracuje 2 lata temu wzięłam ślub z ojcem dziecka który cały czas z nami mieszkał. A to jak dziewczyna sobie poradzi zależy od rodziców głównie. A z waszych wypowiedzi drogie panie wynika ze dziecko kiedyś na bruk wrzucić jak będzie w takiej sytuacji

Gość Matkadzieci
Dosyć mnie irytują odpowiedzi nie nie idź . Jestem matką jestem w drugiej ciąży . Nie dawno byłam z mężem na dyskotece i jakoś nic mi się nie stało mąż zawsze chodził że mną i uważałam na brzuch jestem w 4 miesiącu w pierwszej ciąży takze byłam na dyskotece fakt że tylko raz i wtej ciąży też tylko raz i jakoś moje dziecko urodziło się zdrowym chłopcem który ma teraz 8 lat . Więc nie rozumiem a i pytalAm nawet lekarza w pierwszej ciąży czy mogę jeżeli czuję się dobrze i ciąża rozwija się prawidłowo to nie ma przeciwwskazań . Bedeac teraz na dyskotece byłam tylko 4 godziny i mi starczyło . Nikt nie każe zostawać cała noc . Zostajesz tyle ile możesz .