Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xlivingdreams

Ciaza a dyskoteka?

Polecane posty

Jestem w końcówce 4 msca. koleżanka która nie wie o mojej ciąży namawia mnie na wyjście do/na dyskotekę. jako że bardzo dlugo nigdzie nie Byłam to Chcialabym isc ale z drugiej strony zastanawiam się czy tak można,czy to moralne czy jak to ktoś nazwie ... nikt orocz mnie , chlopaka i siostry nie wie o ciąży a że zawsze Byłam że tak określe 'przy sobie' to poza moim zbędnym ciałem nic nie widac ... co robić?

Gość omnomnomnomnom.
Nie idź na dyskotekę,odpuść sobie to.Jeszcze ktoś cię pobije.Nie masz szacunku do swojego dziecka?

Gość Kathrinaaa
matko ile Ty masz lat?

Gość eecxzcz
i w tym dymie z papierosów chcesz tańczyć? Gratuluje głupoty!!!

Gość prinsepolo
o ile nie pala na tej dyskotece to troszke potanczyc mozesz isc czemu nie? oczywiscie nie pij %:)

Gość hahahahah
"ja sama jestem osoba palaca. "-facepalm

Juuujuuu - serio czy się nasmiewasz? Naprawdę nie wiem ... teraz to już nie chce tylko nie wiem jak jej powiedzieć że nie Ide tak żeby się nie domyślila. i tak musiałam powiedzieć że kasy mało i że chlopak nie każe mi pic ...

Gość taka tu i teraz
Ja bym nie poszła. Jakby nie było dyskoteka to dym, hałas, alkohol (którego pić nie możesz) no i wysiłek przy tańcu. Poza tym możesz być pewna siebie ale nie innych. Ktoś Cię popchnie, szturchnie i tragedia gotowa. O ile wesela, bankiety w ciąży to nie problem to jednak dyskotekę bym odpuściła. Jesteś w ciąży musisz być rozsądna.

Gość omnomnomnomnom.
OK,idź,tańcz,pal,złap jakiegoś faceta,łyknij mojito i bedzie git-.-

Gość wiesz co, wez idz
no ale nie ma się czym chwalić- niestety

Gość hahahahah
wieje patologią.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ja jestem na początku ciąży i chodzimy z mężem do różnych pubów czy porządnych clubów.Przecież jest zakaz palenia w porządnych dyskotekach:/Napić się mogę soku i do tego dobrze pobawić ze znajomymi.Nie rozumiem czemu tak naskoczyłyście na autorkę??? Mam rozumieć,że Wy w ciąży siedziałyście cały czas w domu? W takim razie w czasie ciąży,to na wesele też się nie powinno iść:/

Taka tu i teraz - dziękuje. tak sobie myślę że dyskotekę sobie i dzidzi odpuszcze a w lutym wybiorę się na bal karnawałowy, na sali nikt nie pali więc stale w dymie nie będę, że nie pije nikt się nie zdziwi bo dużo jest takich osób no i dużo wysiłku przy tańcu nie ma i przynajmniej będę z moim chłopakiem :)

Gość Mirkietta milionerka
Popchnąć może ja i wredny babsztyl w sklepie wpychajac sie do kolejki. Widziałam kiedyś w klubie panne w jakimś 8mies tańczącą tak intensywnie ze co jakis czas spogladałam pod jej nogi czy dziecka nie zgubiła, a nawet pewnego dnia bedąc w innym klubie całodobowym była panienka z 10dniowym!!!!! -wiem bo jej pytałam :D dzieckiem....

Gość Heid
Możesz sobie chodzić gdzie Ci się podoba, ale kurka wodna, NIE PAL! Przecież to bardzo szkodzi Twojemu dziecku, nie obchodzi Cię to?

hahaha- od kogo wieje to wieje :D Hhhhhhh - choć ktoś mnie w miarę rozumie, tylko że u mnie to już nie taki początek :) no nic zobaczymy jak to będzie :) Juuujuuu - temu kto nie palił łatwo powiedzieć, szybko zaczęłam palic niestety i ciężko to rzucic choć napewno pale mniej niż przed Ciaza, staram się

Gość juz nie panikujcie
Ja w poczatkowej ciazy, o ktorej jeszcze nic nie wiedzialam, palilam, zdarzylo mi sie wypic jedno piwko i wozilam z ogrodu opal taczka do piwnicy i wrzucalam.

Gość 8j7u6h5ygtr
Na imprezę w gronie znajomych możesz jak najbardziej iść, ale na dyskotekach naprawdę różne rzeczy się dzieją. Sama nie raz przypadkowo kogoś walnęłam na parkiecie. :P Poza tym takie zamieszanie, hałas nie służą ciąży.

Gość loncia
ja zaczynałam 5 miesiac i byłam, tylko szybko da sie zmeczyc, nic mi sie stało i mam zdrowe dziecko ;)

Gość lkop
w sumie u mnie nie bylo widac ze jestem w 5 mcu ciazy to wiesz ;p

Gość nosz qrwa mać
boże widzisz i nie grzmisz! Jedne kobiety dbają o siebie, nie piją, nie palą, po dyskotekach nie chodzą i mają problemy jak nie skracanie szyjki to skurcze albo krwiaki i inne cuda a tu taka lafirynda i nic jej się nie dzieje !!!