Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśka ja

Znacie jakąś dobrą wróżkę? Kogoś kto mógłby mi pomóc zrozumieć sen?

Polecane posty

Gość aśka ja

Miałam bardzo dziwny sen, nie chcę pisać o nim publicznie bo jest dość, nazwijmy to tak, osobisty. Czuję, że on mógł coś znaczyć. Wiem, że to głupie ale nie daje mi to spokoju. Znacie jakąś wróżkę albo jakiegoś eksperta od snów, który pomógłby mi zrozumieć mój sen?

Gość aśka ja
I co nikt nic nie podpowie?

Gość No nie wiem, nie wiem
w goole poszukaj sennika :D

Gość aśka ja
Szukałam ale jakoś nie wiele mi to pomogło, wolałabym się kogoś poradzić ale w sumie nie wiem kogo...

Osobiście mogę C***olecić Emilię Angel. Korzystałem z jej usług... Początkowo były to tylko odpowiedzi na pytania, później zdecydowałem się na rytuał miłosny. Finalnie po dużym odstępie czasowym pomogła mi również w typowaniu wyników bukmacherskich. Szczerze? Nie mogłem uwierzyć. Odpowiadała na pytania z dokładnością co do dnia. Zdarzyła się jej jedna pomyłka o jeden dzień, ale z cała resztą miała rację. Kiedy zobaczyłem, że nie jest żadną oszustką... zdecydowałem się na rytuał miłosny. Powiódł się! Naprawdę się powiódł! W wynikach bukmacherskich jej odpowiedzi miały 90% skuteczność. Więc jest to naprawdę bardzo dobry wynik, uwzględniając wszelkie nieezoteryczne alternatywy. Gorąco pozdrawiam! Jej stronka to: angelemilia blogspot com Jej e-mail to: wrozbyemiliiangel @ gmail com Bardzo mi pomogła!

Gość gość
polecam szamanów buriackich

Gość gość
ile bierze za rytuał?