Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość \m/(-_-)\m/

Gdzie jest moje kochanie-Niebiesko Zielona??

Polecane posty

Danusia to bardzo piękna kobieta. Tu jest kawałek wywiadu z Nigellą. Jak dla mnie jest zniewalająca :-)

Gość androgen????
jest jakas ktora ci sie nie podoba????

Gość drhtjt
X

Zastanawiam się czy ja będę dla ciebie piękną czy też zniewalającą. :P Jaką widzisz różnicę w tych zagadnieniach samcze?

Bó, nie dajesz mi szansy na taką ocenę więc nie mogę odpowiedzieć na to pytanie. Widzę jedynie to, co jest na forum, a jestem jednak wzrokowcem, jak prawdziwy, zdrowy samiec :-)

Perw, jak nie wyświetlają Ci się posty, to w pasku adresu skasuj 0 i wpisz 1. Wtedy pokażą się wszystkie posty :-)

Androgen już się nie dąsaj. Wobec tego nakreśl proszę różnice w zagadnieniach powyższych. Perwersja masturbacja za masturbację?

Piękna kobieta to pojęcie względne. Każdy widzi coś innego. Pięknych kobiet jest wiele. Takich, które wyglądem, gestem, poruszaniem się, zachowaniem, słowem potrafią przyspieszyć bicie serca. Zniewalająca to słowo zarezerwowane dla niewielkiej grupki kobiet. To jest określenie, którego rzadko używam i oznacza coś wyjątkowego. Czy zaspokoiłem Twoją ciekawość Bó?

Bó, no tak bywa czasem, że jesteśmy żądni więcej i więcej a to, co mamy teraz traktujemy jako wstęp :-)

Przedwstęp mój drogi, przedwstęp.

Póki co bierze mnie choroba, katar, gardło i mięśnie bolą. Może znasz szybki sposób na podleczenie się? Na jutro? Jutro mam gości, chcę trzymać fason. Pomóż mi Androgen. :(

Nie ma szybkich sposobów na katar. Nawet efedryna nie wyleczy tak szybko kataru.

Nic to, dam sobie radę. Dziękuję.

Gość gość
uwaga !zielono niebieska to p.e.d.a.ł .podaje sie za dziewczyne . ilu już zg****iłeś p.e.d.o.f.i.l.u ?

Gość gość
Zielonka zapewne bzykanie kolesia w tylek wibratorem ale.jakim duzym?? Wtedy bym ja przynajmiej sie zastanowil ja lubie jak moja dziewczyna robi lodzika i masuje mi pupe

Gość gość
Tak wiem. Ale jak juz miala bys to chodzi mi jaki duzy mial byc czy ewentualnie czy mogly by byc palce?? Aha i w zamian tylko jedno marzeni bylo by spelnione??8

Gość gość
Zastanawiam sie co bym chcial w zamian jak juz by mi.sie tak trafilo i czy bym sie zgodzil na taka zabwe

Gość gość
Zielonka wez slownik w lape a nie za kutasy sie bierz :O

Gość gość
Chyba musial bym przed tym walnac dwa glebsze na odwage

Zastanawiam sie co takiego moglby chciec facet, ktorego kompletnie nie kreci sex analny (wykonany na nim of course). Przeciez kazdy ma jakies fantazje. I przyjmijmy ze partnerka nie chce zrobic tego czy tamtego (z kafeteryjnej lektury wiem, ze takich jest mnostwo), i ktoregos dnia mowi: kochanie, jesli bede mogla Cie przeleciec w tylek bedziesz mogl ze mna robic co tylko zechcesz :P Ja bym poszla na takie ryzyko :P

Gość gość
No spoko ale chodzi mi czy tylko np zgodzila bys na loda i tyle czy zrobila.bys np jeszcze cos do tego??