Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość \m/(-_-)\m/

Gdzie jest moje kochanie-Niebiesko Zielona??

Polecane posty

Hej :) A ja w życiu nie zgodzilbym się żeby mnie niunia (czy ktokolwiek inny ) wsadził kuutasa czy cokolwuek innego w tyłek !:) Nie ma takiej opcji :) Teraz widzę nastała jakas moda na grzebanie w męskich duupach :)

Gość gość
Jesli ja juz bym sie zgodzil to w zamian chcial bym zeby moja partnerka byla przez caly dzieni moja niewolnica. Wychodzimy rano z domu biore ja na klatce Idziemy na spacer ona bez majteczek stanika. Napewno podczas tego dnia wykozystal bym wszystkie dziurki i to nie raz.

Gość gość
Naturalnie o ile bym sie zgodzil bo ciezko by mi bylo sie przelamac

Loda to zart? Toz to standard w moim lozku, i nie tylko :P I Cukierek nie moda...jakos nieczesto czytam tu o kobietach, ktore chcialyby sprobowac ;) z tego co pamietam jest ich tylko kilka, ale co sie dziwic? Wkoncu jestesmy w odpowiednim miejscu :P Naprawde bys sie nie zgodzil? Nie pozwala Ci na to meska duma? Kojarzy Ci sie to z homoseksualizmem? Nie spotkales jeszcze kobiety, ktora masazem prostaty rozpalilaby Cie do tego stopnia, ze chcialbys sprobowac wiecej?

Gość gość
Wiesz nie mowie ze chce tylko albo ze chce loda tylko ze wiesz chodzi mi czy mogl bym przez caly dzieni wymyslalc co chce. A prostate nigdy nie mialem masowana tylko delikatne pupe (dziurke:p) ale nie wkladqny palec i czy cos takiego

Moglbys wymyslec cos ekstremalnego :P Powiem Ci jak wyglada to u mnie ;) Sex analny, oralny, zabawa gadzetami i troche przemocy i ponizania mam za soba...wiec nie sa dla mnie zyczenia specjalne ;) Chodzi o cos wyjatkowego :P

Gość gość
Aha no spoko cos ci za chwile wymysle szkoda ze moja na niektor z tych wymienionych sie nie godzi

Naprawdę bym się nie zgodził !na 100%:) Dla przyjemności zrobię dużo ale nie wszystko. Miłego weekendu również życzę ;)

Gość gość
Pijemy dziś cos? Jakaś najebka ?a potem ur****miamy doopy :)

Gość to_ ja to _ja
dziewczyna , która ma zahamowania tym bardziej by sięnie zgodziłą wykorzystaćfaceta w ten sposóób to apropos że dziewczyna zgodziłaby sięna cokolwiek byleby przelecieć faceta :) ale zielonka powiem ci , że to jest zarąbiaszczo przyjemne

Gość gość
gdzie jest moje kochanie?ZN?Pewnie z******a sie wczoraj a dzis spi :) wyd*pczona przez pol Hannoweru

Gość gość
ma ktos jej foto?zielonki? cycki ,tzipa itp,itd

Gość gość
ma ktos foty zielonki?tzipa,cyce?

Gość gość
Męczysz juz :-o

Gość gość
A ta idiotka znowu się lansuje.

Gość gość
słyszałem że Zielonka to projekt SMa