Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Zakątek Historyczny

Polecane posty

Gość Zdziwosław Marszczybrew
Pewnie w swoim zyciu mialas ich troche w d u p i e Women nie?

WITF...własnie, ze nie potwierdziłem otóż własnie wtedy rola statystycznie normalnego meżczyzny ograniczała sie do inicjacji seksualnej najlepiej zakończonej spłodzeniem pieciorga nowych parobków. Dlatego też denerwują mnie te bzdury lansowane przez feministki mówiące o tym, że kobiety i tylko kobiety były uciskane przez mężczyzn. Otóż nie były a jeżeli były to nie z powodu swojej płci a pochodzenia społecznego. Czyli miały akurat takie same "prawa" jak i faceci. Ntb...znana jest sprawa gdzie żona oskarżyła męża przed władzami o impotencje a te w celu rozstrzygnięcia sprawy obnażyły biedaka i kazały wziąść członka żonie do ręki. W takich okolicznościach efektu nie mogłobyć żadnego więc żona wygrała a co się stało z mężem to nie mam pojęcia. Większość wyobrazeń o uciskaniu kobiet przez mężczyzn bierze się ze zwyczajów arystokracji, która stanowiła doprawdy nieliczna grupę a rozciąganie tych zwyczajów na całą populacje ludzką i twierdzenie, że przeszłość to historia zniewolenia kobiet przez mężczyzn to totalna bzdura a nawet propaganda

gościui...Wymyśl sobie swój nick ok? Rozumiem, że pasożytnictwo jest kuszącym sposobem na życie ale może sie zakończyć unicestwieniem pasożyta. Masz jakieś pytania cz mam zacząć Cię rozdeptywać? Póki co masz jeszcze wybór

miszczu ja to napisałam do ofermy, a Ty mi się wepchałeś przede mnie :D Mówiłam, że to zły temat oczywistym było, że zlecą się sępy.

miszczu, chyba Cie poniosło :D Celowo nie napisałam o jakimkolwiek uciskaniu, bądź nie kobiet. Przez lata kobiety miały swoją rolę, mężczyźni swoją. Teraz jest tak, że w sumie nie wiadomo kto ma jaką rolę i obie płcie się buntują, bo nic nie jest ustalone. Nie można tego odbierać jako ucisk, czy poniżenie, w tamtych czasach tak było i już. Kobieta się rodziła i wiedziała od początku jaka jest jej rola, dlatego nie czuła się uciśniona. Chyba zresztą temat nie jest o kobietach tylko o tym kiedy chłopiec staje się mężczyzną. Dla mnie to nie jest na pewno moment inicjacji seksualnej, można być mężczyzną "prawiczkiem" jak i być chłopcem jak się jest "rozprawiczonym". Tyle w temacie.:)

No wiem ale tak czułem, że napiszesz to co napisałaś a ja będę mógł to potraktować jako odskocznie do wygłoszenia wiekopomnej mowy o fanatycznej naturze feminizmu:P Nie chciałem tak sobie wiesz ni stad ni z owąd;)

I jeszcze jedno, wolałabym powrócić nawet do kłótni o komunizm, bo zaraz się ten wątek zrobi jak każdy na kafe. Zlecą się kłócić kobiety z facetami i skończy się usunięciem topiku. Nie mówiąc o żenujących już w tym momencie wypowiedziach pomarańczy. Rodem spod budki z piwem.....

Gość njun niezalogg
jak widzę te bełkoty o feminizmie, to też tęsknię za barankiem...

Ale zdajesz sobie sprawę, że to ja wcześniej używałem tego nicku (sam go wymysliłem) a dwa ostatnie posty to podeszwy?

Gość njun niezalogg
poczuwasz sie do bęłkotów, czy utożsamiasz z bełkotami offermy? nawiasem: to nie BSA.

miszczu ale to nie jest wątek o feminizmie, i nie chcę aby stał się takowym. Wiem, że pomarańcz to nie Ty, mam swoje podejrzenia kto to jest. Może pomarańczko okażesz jednak na tyle odwagi cywilnej, aby napisać to pod czarnym nickiem? Z miłą chęcią wtedy to przeczytam.

Gość njun niezalogg
wątki na kafe, maja to do siebie, że rzadko są na zakładany temat;) jest jeden sposób, należy przetrwać początkowy najazd dowciiii.pnisiów i robić swoje, znudzeni odpadają i można spokojnie pisać. Te wątki o światowym spisku żydów tak mnie rozbawiły, że cąły weekend obserwowałam w tele, kto jak ma uszy względem nosa, kurde nie zgadza sie baranku, bo nawet ben stiller ma wysoko:( ale spojrzę na foty klanu douglasów, może chociaż tam sie sprawdzi, chyba lepsza jest jhednak metoda na obwąchiwanie czy nie zalatuje cebulą, stosować można tylko bezpośrednio ale za to skuteczna:)

Notabene spisków to mam pytanie. Z czego wynikają koszty prowadzenia przez bank mojego konta jeżeli nic się na nim nie dzieje. Nie ma środków, nie ma ruchu. (pomijam koszty wysyłania mi upomnień o zpłacie)?

Ok moja wina, muszę się przystosować :D Ja mieszkam teraz w Krakowie koło dzielnicy żydowskiej, to bardzo dużo widzę ich na ulicach. Jednak czy faktycznie wśród już wymieszanych można rozpoznać, to nie wiem.

Gość njun niezalogg
i jak rozpoznajesz osobę takiej nacji?

Dobra. Nieważne. I tak nie mam zamiaru im zapłacić:P niech się gonia. W garniakach mnie nie dogonia:D:D:P Jestem szybki, zwrotny i wytrzymały na długie dystanse:P

Dużo po prostu jest ortodoksyjnych, więc po wyglądzie z daleka widać. Wiesz, to jest dzielnica, gdzie przyjeżdżają turyści zwiedzać, więc oni jak gdyby mają to w swoim interesie, aby się nie dopasowywać.

Nju...Nie bądź śmieszna Przecież wiadomo że żydzi sa obrzezani. Czyli tak. Jak facet to trzeba sprawdzić czy jest obrzezany a jak kobieta to trzeba jej pokazać zdjęcia fiut obrzezanego i nieobrzezanego i po reakcji dokonać identyfikacji:P Taki żarcik dla barrankaa;)

Gość njun niezalogg
noszą pejsy i jarmułki? ostatnio byłam w Kraku z 4 lata temu i chociaż zawsze odwiedzam Kazimierz to jeszcze takich nie było.