Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Zakątek Historyczny

Polecane posty

WITF...Nic im nie zapłace. Tym bardziej, że powiedzmy potrzebowałem konta na chwile a obligatoryjnie jest okres min 3 msc. jak oni chcieli mnie wydymac to niech se tera slą listy miłosne...Żeby nawet mieli mnie zamknąć to nie zapłace i koniec.

W ogóle jak to się ma do praw konsumenta? Tak jakbym mógł kupic banana tylko razem z firmowym papierem toaletowym na okres 3 msc....To jakieś nieporozumienie jest. Skurwysyny i tak już pół świata mają w kieszeni to jeszcze mają czelność ograniczać moje prawo wyboru na 3 msc. To nawet nie tylko prawa kkonsumenta są łamane ale naruszna jest zasada uczciwej konkurencji. i takie właśnie małe pierdułki składają się na wielki szwindel:O

A później tworzą arcydzieła literatury: "szanowny panie. Informujemy uprzejmie, że ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble NA SUME: (grubym drukiem) 0000000002,0000000001zł:)" I co im mam odpisać? Szanony banku. Uprzejmie informuje was, że możecie mnie pocałować w dupa za dopłatą 000001,00009usd?

Gość barabekk...
hmmm czyli jednak starym sposobem ... na węch ? czyli dziś i bardzo często kiedyś zostałbym zapisany do synagogi , a także ci , którzy zażywają to rano po zakrapianiu wieczorem , aby nie rozpoznano oczywiście ... :D jednak linia uszu i nosa chyba nieco dokładniejsza jest :D w kazdym razie , jak się popatrzy w TV , to się widzi , ile tego jest i jest sie wdzięczny panu Szurmiejowi , ze przynajmniej uczciwie wcześniej poinformował o tej sprawie . oczywiście nie wszyscy są , a także istnieją przypadki 'bardziej aryjskie ' niż w teorii Zwiada nie jest to już ten dawny i klasyczny wizerunek długonosej postaci ...dość mocno zarośniętej postaci

Gość baranekk...
apropos konta bankowego -miałem bezpłatne niskooprocentowane z którego mogłem raz w miesiącu podjąć kase bez oplat , co czyniłem i było dobrze. czasem musiałem jasze raz wybrać - płaciłem jakaś prowizję , no trudno ale im przestało się to kalkulować - kazali założyć nieoprocentowane z kartą , nie chciałem to stwierdzili że nie mogę dalej w ten sposób prowadzić dawnego konta gdyz wyszłu nowe przepisy . oczywiście karta za darmo - bankomaty za darmo , tylko brak odsetek . za m-c przyszło zawiadomienie że jeżeli nie dokonam detalicznych zakupów na kartę na jakąś kwotę , to m-czna opłata za karte wyniesie 6 zł . teraz podwyższyli te stawkę . i ja mam kochać żydowskie bankierstwo i ten ich cały 'postęp ?

WItamy doktora Mengele:) Zapraszamy niech siądzie:) czyli uważa pan, że Ci o wodnistych oczach dają mydło, które pieni się bardziej?:) Hahahaha...ach. To nie był żart? No tak...Hmmm w sumie to logiczne...

A i jeszcze dodam: Lojalnie i uniżenie informuje iż nie złożenie pocałunku na moim prawym pośladku w terminie natychmiastowym poskutkuje naliczeniem karnych odsetek aż do obciągnięcia mi druta włącznie:) Życzę miłego dnia...Wasz oddany klient:)

Gość njun niezalogg
też zakładałam darmowe, potem przysłali kartę, potem ustalili że już będzie płatne, potem te opłaty za brak zakupów kartą, razem to daje 17 zł /m-c. Z darmowego konta, zrobilo sie ponad 200 zł rocznie. ale co tu znowu żydostwo ma z tym wspólnego? nawet jeśli któryś z rekinów finanjery jest żydem, to z żyda ściąga tak samo.

Gość orinoko floł
Temat historyczny? Bardzo proszę: historia apartamentów przy Al. Przyjaciół w Warszawie. Jeden z mieszkańców (Adam M.) jest bardzo znany. A pozostali???

Gość baranekk...
ja swoją powinność wobec nich wykonałem , czyli żydowce po matce i babce spłodziłem córkę , przyczyniajac się do zwiększenia populacji , a więc w ten sposób jestem antyMengele i niedługo może wyślę petycje o drzewko . a ty goju powiedz co ty dla nich uczyniłeś , 'aby żyło im się lepiej ' ?

Przecież nie każdy właściciel banku to żyd, już nie przesadzajmy. Hmm czy Czarnecki jest żydem? to tak z ciekawości pytam.

Ogólnie chciałbym żeby wszystkim było fajnie i ten teges ale to wyklucza metode na "kozła ofiarnego" i dodatkowo podważa starą jak świat zasadę pokutującą w psychice "ludzi biznesu", że żeby ktoś zyskał ktoś musi stracić.

Gość baranekk...
oczywiście że żydzi nie mają nic wspólnego z bankami i bankierstwem :D w zwiazku z wczarajsze premieru wersji Myrdocha ( wiadomo kogo ) obejrzałem nasz film na ten temat fragment może przedstawię http://www.youtube.com/watch?v=fLMRWPmKozI rzeczywiście jak się widzi tę brzoze , trasę przelotu niby samolotu , który się obrócił będąc 5 m nad nad ziemią i mając rozstaw skrzydeł ok 40 m. ...to rzeczewiście jest śmiech na sali i wciskanie głupoty której nie można wcisnać komuś normalnemu . kierowca mówi co widział , czyli kołami do dołu ,. gdyż nie samolot nie mógł się obrócić na tej wysokości .

Gość fan donka
http://www.youtube.com/watch?v=k7g3YKurDxw ehhh...Gdyby wtedy dano mu szanse na sukces:( Swoją drogą fakt, ze te "urocze panie" wciąż dychają świadczy o tym, że to było połączone z szopką noworoczna w jedną całość:)

Bardzo śmieszne, milczy się w domu, a nie na forum :D Kurcze ja chcę mieszkać na wsi :( Beznadziejna jest zima w mieście, chlapa, całe buty mam przemoczone :(

U mnie mrozik czyma...Jest super. Lubie zimę. Nawet kocham jak patrze na tych bałwanów dookoła to jakby wszystko jest jakos bardziej na swoim miejscu:)

Na wsi zawsze jest co najmniej o ten jeden czy dwa stopnie chłodniej niz w mieście. Pozatym nie ma tam zbytniego ruchu na drogach i nie tworzą sie ciapy. A śnieg zanim stopnieje mozna obtupać sobie w radosnych pląsach nie narażając się na zdziwione i podejrzliwe spojrzenia straży miejskiej:)

Ehh na wsi nie muszę kajakiem przepływać przez jezdnię, tam jest zimniej. W mieście to tylko rano mróz i dobrze się idzie, a wraca ehh lepiej nie mówić.