Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejednaztłumu

Co ci ginekolodzy robią tym laskom,że te zakochane na maxa???

Polecane posty

No ja nie wiem,włos się na głowie jeży co te kobitki tu wypisują.Aż się roi na kafeteii od dyskusji typu: zakochałam się w moim ginekologu, podoba mi się mój gin, jak poderwać ginekologa...no po prostu baranka idzie strzelić jakie te baby są naiwne, wystarczy, że lekarzyna się uśmiechnie, głębiej w oczęta zajrzy a te już cuuuda wymyślają,a najlepsze w tym wszystkim jest to ,że to nie są w większości jakieś małolaty ,tylko stateczne (?!) żony i matki,co o tym sądzicie?

Gość lustereczkopowiedz...
jak to co robią ...głębiej wsadzają palca :P

Gość kamil jgora
mają dobrą gadanę niektóre kobiety lubią jak facet mądrze gada a one nie rozumieją o co chodzi

Sądzę, że sam nie masz powodzenia i czepiasz się pierwszego lepszego tematu o ginekologach w tym przypadku... Daj spokój kafe to nie jest cały świat

ale w głowie się nie mieści-brednie typu "inaczej na mnie patrzy niż na inne" , "jak go poderwać,chyba mu się spodobałam" itp bzdety,one sobie chyba wizyte z randką pomyliły,albo takie niedopchnięte...

Gość Czarszulla
Mamy tak silną potrzebę przynależności do mężczyzny, że czujemy więź emocjonalną z mężczyzną, który oglądał nasze krocze. :)

Gość kwa_kwalala
a co cie to kurwa obchodzi?! spierda...j z tym problemem do psychiatry

TY RAZEM Z NIMI WY*******LAJ DO PSYCHIATRY A NIE MNIE WYSYŁASZ

Gość pandoras
z ginekologiem w zyciu nawet za milion euro

Gość hjfhdguhsguish
a ja jestem ciekawa z jakiego powodu Ciebie to interesuje? Twoja odpowiedż jest do przewidzenia, "tak tylko z ciekawości". BZDURA BZDURA BZDURA Wynika z twojego wpisu że "przeleciałaś" kilka tego typu wątków. Ciekawość to za mało żeby tracić tyle czasu. A może sama wzdychasz do ginekologa? Śmiem twierdzić że nie może a na pewno!!!!!

Wyobraż sobie .że nie wzdycham ani nigdy nie wzdychałam do ginekologa, ani żadnego innego lekarza żeby była jasność. Tak przeleciałam jak to określiłaś,niebtylko pare wątków ,ale pół kafeterii z nudów bo siedzę piąty dzień z grypą na zwolnieniu w domu, a temat 9z ginekologami sam się nasunął,bo tyle tu tego typu wątków że szok ! (tak samo jak o wackach,pipkach i zawiedzionych miłośćiach) tyle jeśli chciałaś wyjaśnienia.

Gość hjfhdguhsguish
BZDURA nie sciemniaj. Ale nowy temat nie założyłaś o wackach ani pipkach tylko o ginekologach. Gdyby było ci to całkowicie obojętne to byś sobie tym głowy nie zawracała. Piszesz jedno a twoje zachowanie wskazuje na zupełnie co innego.

no wiesz pipki fotografowaćsobie nie zamierzam i pytać czy mam ładną,więc zostali ginekolodzy...

Gość hjfhdguhsguish
dobra nie będe się spierać ale swojega zdania nie zmienie.

Gość a coo im mogo robić
w cipie im pośturają i czują się wniebowzięte,bo żaden chłodok nie chcioł ich wyruchać

Gość tyfgcvbnhjui
.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................