Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnakar1234

ciąza czy paranoja?

Polecane posty

Gość niepewnakar1234

Czesc dziewczyny! Mam takie pytanie a mianowicie: boje sie ze jestem w ciazy. Nie uprawialam seksu, jestem dziewica, chociaz z moim chlopakiem doszlo do zblizen tzn. jego członek ocierał się o moją pochwe itp. dodam ze wytrysku nie było, aczkolwiek wiem, ze wydzielina przed wytryskiem tez ma plemniki. Caly czas dreczy mnie to ze jestem w ciazy, nie wiem jakim cudem! Aby sie uspokoic zrobilam z rana test ciazowy, wykazal jedna kreske, uspokoilam sie. Jednak wieczorem kiedy chcialam go wyrzucic spostrzeglam bardzo blada druga kreseczke, ale nie bezposrednio pod T tylko troszke za. Dodam ze w listopadzie ginegolog wykryl u mnie torbiel jajnika prawie 7 cm.. Dostalam tabletki antykoncepcyjne lecz niw zniknal. 3 stycznia bylam znowu dostalam kolejne tabletki. W ten piatek skoncylam brac jedna paczke, dostałam okres, znów przeżywałam boleści z nim związane, ale boję się, że może pomyliłam to z plamieniem ciązowym? Na tescie ktory robilam bylo napisane ze torbielw jajnika moze falszowac wynik testu na dodatni. Czy to prawda? I jeszcze jedno.. Jestem straszna panikara.. jestem już w trzecim dniu miesiączki (czyli u mnie w ostatnim) i ciągle czuje rozne skurcze w brzuchu, nie tylko na dole tylko w środkowej czesci i po bokach tez. brodawki mi się powiększyły, piersi tez (przypuszczam, ze było tak zawsze przy miesiaczce ale teraz dopiero zwrocilam na to uwage) proszę Was, uspokójcie mnie jakoś.. dopiero za miesiąc mam wizyte u ginekologa ale do tego czasu chyba umrę ze strachu.. bardzo was proszę o wyrozumiałość i niepisanie głupich komentarzy. moze ja na siłe próbuje znależć w sobie ciąże, której nie ma?

Gość dsdssfsdff
myslisz, ze plemniki to sa jakies rambo? ciaza jest tylko mozliwa wtedy, gdy plemniki beda znajdowac sie na szyjce macicy i do tego musi wystepowac sluz plodny by mogly przeplynac dalej do macicy. co do drugiego pytania, czasami sie moze zdarzyc, zeprzy torbielu test bedzie pozytywny

Gość rudy ksizae z bajki
jezeli nie głupie to nic nie mam do napisania

Gość Przeczytałam tylko
do fragmentu jestem dziewicą i nie doszło do zbliżenia. Drogie dziecko :) Jak chciałabyś zajść w ciąże?:)

Gość rudy ksizae z bajki
plemniki sa głupie?

Gość rudy ksizae z bajki
madre plemniki nie zapładniaja kiedy nie chcesz

Gość rudy ksizae z bajki
KURD?E odkryłem istotę niepłodności EUREKA!

Gość rudy ksizae z bajki
MADRE PLEMNIKI ZASTANAWIAJA SIĘ ZAPŁODNIC NIEZAPŁODNIĆ ROZWAŻAJA WSZYSTKIE ZA I PRZECIW CZY STARCZY NA DZIECKO I MÓWI WRESZCIE PIERDOLE PŁYNAC DLALEJ POLEZE TERAZ

Gość niepewnakar1234
rudu ksiaze z bajki, czy ty sie dobrze czujesz?

Kochana, mam dla Ciebie pewne pocieszenie. Otoz jesli test ciazowy pokaze 2 kreske po uplywie wiecej niz te 5 minut w trakcie ktorych odbywa sie test ciazowy, ta 2 kreska jest nie wazna ! Wszystko napisane jest na ulotce dolaczonej do opakowania testu ciazowego. Jesle kreska 2 nie pojawila sie od razu, ciazy nie ma. Czesto pojawia sie 2 kreska dopiero po pewnym czasie ale to nie swiadczy o ciazy :) ja rowniej mialam taka systuacje, zobaczylam kreche po paru godzinach i zamarlam. Najlepiej dla. Upewnienia sie, zrobb kolejny test rano, pierwszym porannym moczem, aa wszystko sie wyjasni :) badz dobrej mysli. Choc jak na moje oko, takimi zabawami z facetem w ciaze zajsc nie moglas, tym bardziej nie wytrysku nie bylo :)