Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yeti1925

Czy moja dziewczyna mogła zajść w ciążę ?

Polecane posty

Witam. Dwa dni temu doszło do kontaktu między mną a moją dziewczyną. Wzajemnie się masturbowaliśmy. Po wytrysku spermy dłoń została wytarta(nie umyta). Następnie w krótkim odstępie czasu ta dłoń miała kontakt z pochwą mojej dziewczyny. Czy ryzyko ciąży jest duże ? Dodam że nie jesteśmy w stanie jednoznacznie określić czy to były dni płodne czy niepłodne. Wiem że to było bardzo nieodpowiedzialne, jednak to była chwila nieuwagi. Proszę tylko o profesjonalną odpowiedź. Z góry dziękuję ...

Gość taaaakkaaaatam
Nic sie nie boj :*

Gość ZawszeCiekawaaa
Ryzyko ciąży jest bardzo małe. Wręcz znikome. Owszem jest możliwość ciąży bo plemnik jest w stanie przeżyć poza organizmem człowieka kilkanaście godzin jednak droga która plemnik musi pokonać aby zapłodnic kobietę jest dość długa a plemniki w takiej sytuacji bardzo słabe. Nie ma co sie martwić. Szansa że doszło do zapłodnienia to jedna na milion.

Gość taaaakkaaaatam
Levviatan, a Ty od razu wszystko wiedziales :p ?

Gość to chyba wiadome
skąd sie biorą dzieci :o i wystarczy maleńka ilosc spermy zeby wpasc ....... trza było umyć te łapska

Gość poncjuszPIJAK
Wszystko jest możliwe znam podobny przykład kumpla ojciec masturbowal się w pokoju i spuścił się na swoje laczki w tym czasie weszła kumpla matka zaczęła robić awanturę ojciec wstał bo miał dosyć wrzasków i kopnął żonę w pizde i tak o to kumpel ma młodszego brata i to bez stosunku prawdopodobieństwo ciąży 50%