Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdzia-_k

Dlaczego ludzie nie chcą brać ślubów?

Polecane posty

Gość magdzia-_k

Tylko nie piszcie że ślub wszystko psuje, jestem 5 lat po ślubie i kocham swojego męża tak samo, natomiast przed nim faktycznie były poważne związki ale nie wiem czy chciałabym spędzać z tymi ludźmi reszty życia , kiedy się trafi na tego jedynego to jest wiadomo 🖐️ proste

Bo drogo, bo może się nie chcieć, bo można mieć niechęć do samej ceremonii, można nie chcieć ślubu kościelnego, a nie mieć nigdzie pod nosem organizatora ślubów humanistycznych, można nie przywiązywać takiej wagi do ślubu itd.

Gość mnie na ślub po
prostu nie stać :O 🖐️

Gość anja707
Zrobienie wesela duużo kosztuje moim zdaniem. Mam osobiście znajomych którzy "siedzą na kocią łapę" co zwyczajnie nie stać ich na zrobienie wesela

Ty wzięłaś ślub, więc o co ci chodzi? Przecież nie wszyscy muszą brać ślub. Każdy niech żyje tak jak chce.

Gość ludzie nie chca slubu
1/ faceci nie sa dojrzali do tego, nie potrafia prawdziwie kochac, wola sie cale zycie puszczac sie niz ustatkowac 2/ kobiety nie moga znalezc odpowiedniego partnera na meza

Gość a to kaze robic wesele ????
anja707 - ????

Gość kdk
Kobiety nie chcą czuć się pewnie i mają dreszczyk

wiedziałam, po prostu wiedziałam, że będzie taki komentarz. Ludzie nie mają prawa marzyć i odkładać na piękny ślub i wesele. Jak ich nie stać to mają wziąć ślub byle jak w podomce byle tylko zrobic to natychmiast :D

Gość paoola 81
ja ci przyznam rację... nie do końca kocham swojego partnera ..tzn myślę że kocham, bardzo mi z nim dobrze, ale nie wiem czy to jest osoba z którą chcę być przez kolejne 20 i więcej lat,, czy będę nadal chciała z nim być kiedy się zestarzeje ... byłam kiedyś z kimś za kogo bym wyszła bez wahania...

do mnie ta kwestia finansów przemawia. Sama ślub wezmę wtedy kiedy będzie mnie stać na taki jaki ja chcę, bo nie zamierzam tego powtarzać :)

Gość Zawiedzona przyszłością?
Bo po prostu kasy brak!

Gość kasia kasia kasia
bo tak wygodniej mops daje zasiłek na dzieci paczki na święta darmowe obiady znizka w przedszkolu a w legalnym związku trzeba za wszystko bólić samemu

Gość kasia kasia kasia
sorry bulić