Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbhjbhm

Mój facet ma 23 lata i siwe włosy!

Polecane posty

Gość vbhjbhm

Oczywiście nie całe siwe, pojedyncze włosy ale jest ich dość sporo. Mówił mi, że raczej nikt u niego w rodzinie tak nie miał. Od czego to może zależeć? :)

Gość vbhjbhm
Miał takie włosy zanim go poznałam, więc ja nie mam z tym nic wspólnego :D

Gość fazzzerekkk
lepiej byc siwym niz łysym :o

żartowałam :) mam w pracy kolegę też ma 24 lata i siwe włosy to genetyka i za wiele na to nie poradzisz a przeszkadza ci to ?

Gość temat z cyklu: ale ja to mam
przeszkadza ci to? Rzuć go, albo namów, żeby zaczął farbować włosy. Nie da się cofnąć procesu siwienia próżna panienko.

Gość vbhjbhm
Ani trochę mi to nie przeszkadza, pytam z ciekawości od czego to może zależeć :) Też uważam, że lepiej być siwym niż łysym a z erekcją nie ma najmniejszych problemów ;)

Gość siwofilka
mnie podniecają siwi :classic_cool:

różne są powody, stres, genetyka, czasem choroby, ale pamietaj, tylko mądra głowa siwieje hehe :D

poczytaj sobie o niedoborach witaminy b dosie dowiesz ciekawych zeczy np siwienie łysienie depresja nerwica

Gość SweetCocaCola
Mojemu siwe pojawiły się w wieku 25 lat, trzy lata po tym jak zaczęliśmy być razem. Mówi, że to przeze mnie :D Może i troche tak, jako, że czułam się winna to dostał ode mnie rok temu na imieniny odsiwiacz Just For Men :D Miał z tego prezentu radochę. Nabijał się i nabijał, a koniec końców używa :D

Gość kinga19
mój facet ma 24 lata i tez ma siwe włosy, znowu mój kolega ma 23 i ma tak siwe że ciężko znaleźć naturalnego koloru włosa. :) To zależy od genetyki tak jak już ktoś wspomniał albo po prostu zbyt się denerwuje. Może ma problemy albo z natury jest niespokojnym człowiekiem a jak wiadomo siwe włosy pojawiają się przez stres.

Gość kruszynka75
Spokojnie, siwe włosy to nie powód do wstydu :D Moim zdaniem dodają one facetom uroku :3 Jeśli jednak Twojemu facetowi się nie podobają, niech użyje GR-7 z http://gr-7.eu/ - IMO najlepszy preparat na siwienie dla mężczyzn :)

Gość Domcia34
Faktycznie GR-7 jest warte polecenia mój mąż stosował i przyniosło to spore efekty. Jest bardzo zadowolony bo teraz siwe pojedyncze włoski trafiają się rzadko. Także proponuje wam Panowie spróbować