Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynka1234

kapelusik

Polecane posty

Gość do autorki......./
wypierdalaj jebana krowo z ta reklama wlasnej aukcji won sciero i nie wracaj tu

Gość gfhtfhtfhtfr
nawet fajne ale w zyciu bym nie dala 70 dych za czapke

Gość klaudynka1234
heh ale miłe powitanie ;) tak to moja aukcja buu przejrzałaś mnie ;( to jest na prezent dla mojej chrzesniaczki ma urodziny za miesiąc i jej matka mówiła że jak coś do ubiou, aby kupować już wiosenne letnie rzczy

Moja akurat kapeluszy nie nosiła i nie cierpiałam jak ktoś mi je dawał... ale jeśli tamta mama ubiera i lubi takie oczojebne róże to ok... no przynajmniej myszke miki moja córka lubiła ;) Ale kalosze które widzę niżej w aukcji albo torebka zdecydowanie bardziej i mi i jej podeszłyby w gust ;) A walizką na kółkach to już całkiem byłaby zachwycona ;) ale to pewnie zupełnie inna cena Poza tym to mam taką poduchę jak jest tam też pokazana - zajefajna jest ;)

Gość klaudynka1234
właśnie mała bardzo lubi zwierzątka i bajki na ubrankach. Nie wiem cy na tej aukcji ale widziałam też sandałki do kompletu ;p. ( Ps. mama mojej chrześniaczki nie ma nic przeciwko różą , bajką itp )

Gość niuniulkai
ale cudaśne te ciuszki a te torebki mi przypadły do gustu te buciki na obcasie tylko to już dla starszej dziewczynki

Gość różOM bajkOM
A NIE RÓŻĄ BAJKĄ.......CO TO KURWA ZA JĘZYK?????

Gość sunshine32
autorka ma rozum jak dwulatka:O

Gość klaudynka1234
hmm dlaczego tak uważasz uzasadnij

Gość sunshine32
bo nawet pisac poprawnie kretynko nie potrafisz i zadajesz pytania na poziomie dwulatka wlasnie:O

Gość klaudynka1234
ochh widzę , że ktoś dzisiaj nie w humorze okres masz? czy partner życiowy cię nie zaspokaja ? ;)

No rzeczy fajne, tak jak pisałam moja też Minnie lubi, aczkolwiek ja osobiście wybieram wśród fioletów i czerni bardziej ( minnie ma takie właśnie albo w różu wszystko albo w fiolecie z domieszką czerni ;) ) . Z tym, że no właśnie kapelusz nam akurat by się nie przydał więc jeśli wiesz, że u Twojej chrześnicy potrzebny to fajny... chociaż już druga osoba napisała jak ja, że fajne torebeczki więc może lepiej to wziąć pod uwagę :) Tylko ceny tu troszkę sporę, nie wiem czy nie lepiej będzie Ci poszukać po sklepach lub u innego sprzedawca. Wpisz może na koszulkach po prostu minnie i Ci wyskoczą to spokojnie coś taniej konkretnego znajdziesz - ja za koszulki dawałam połowę tego co ten kapelusz, a bardziej przydatne. A jak nie Minnie to możesz np coś z Roszpunki popatrzeć, Smerfetki i tradycyjnie Hello Kitty albo świnka Peppa to też takie postacie na topie. No w każdym razie wg mnie spokojnie taniej można coś ładnego i fajnego znaleźć