Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyta762

dlaczego obcokrajowcy tak nienawidza polakow?!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość kiedyta762

wyjeżdżacie poza polske niektorzy oczywiscie i tylka zla renome robicie.! jak pisze na chatach anglojezycznych to byle jaki kmiot wyzywa polakow np z grekiem pisalam wiecie jak mnie wyzwal kiedy dowiedziala sie ze jestem polka? od prostytutek su..k itp dlaczego tak jest? skad tyle nienawisci do nas?

Gość świstaknabungee
Dzieje się tak, ponieważ polki uchodzą za największe dupodajki w całej Europie i na świecie, a za granicą mówią o nich, jako o łatwym towarze do przeruchania. Wiem( byłem, widziałem, słyszałem). Śmieją się, że polki lecą na byle obcokrajowca dla szpanu i kasy. Wkurzają się też dlatego, że zabieramy im prace za niższe stawki.

Gość kiedyta762
to jest chore wstydze sie ze jestem polka..............

Gość ja jestem teraz poza granicami
kraju i nie odczuwam żednych tego rodzaju aluzji...

Gość fefgersgre
Z kim ty piszesz, ja jak pisałam na chacie i jakoś nikt mnie nie obrażał, jeden pisał, że był np w Krakowie albo słyszał, że w Polsce są najlepsze koncerty(jakie to sama nie wiem:D) chyba miał na myśli Woodstock albo jeden pisał o bohaterach podczas II wojny św. więc wcale tak źle nie myślą, na pewno nie nienawidzą, Polacy sami siebie nie szanują, każdy obcokrajowiec to potwierdzi. Nawet jeden mnie się pytał czemu Polacy się wstydzą swojego pochodzenia, nie mógł tego pojąć. No ale z muslinami nie pisałam, a tam się od nich roi, ale można wyhaczyć też innych, w nocy sami Amerykanie, którzy mają 7h do tyłu :D

Gość fefgersgre
To się wstydź głupia ;d najważniejsze jest to co sama sobą reprezentujesz, nie patrz się na innych, to MY tworzymy ten naród, jesteśmy jego nieodłączną częścią, nie da się wyprzeć samego siebie.

mnie nic przykrego ze strony obcokrajowcow nie spotkalo, wiec nie mam pojecia o czym piszesz

Gość Polacy w USA
Ja wiem jedno Polacy w USA sa postrzegani jako dobrzy fachwcy ale niestety maja tez zla renome jako pijacy.Mlodziez no coz caly tydzien napierdala a w weekend wydaje na balety i oczywiscie trawke.Nie ma nic gorszego jak polak co jest w stanach ze 3 miesiace i mowi prawie po angielsku :D zapomona kim jest.No coz szpan wsrod mlodych to honda civic i prawie zloty lancuch :DA Polki to najczesciej sa najlepszymi sprzataczkami i no jakby niebylo mloda polka jak chce miec obywatelstwo duzo zrobi:D aby osiagnac swoj cel. Nie kazdy jednak jest taki jak w kazdym kraju sa wyrzutki.

Gość kvlmgn
dlaczego obcokrajowcy tak nie nawidza polakow? Ja myślę że dlatego że wiedzą o Nas tyle że nie potrafimy jako Naród być wspólnotą, być siłą, być jednością W innych krajach jest nie do pomyślenia by jeden brat zarabiał 1000000zł miesięcznie podczas gdy drugi 1000zł i obaj się nie zjednoczyli i obaj nie sprzeciwili przeciwko takiemu nierównemu traktowaniu. Grek za Grekiem murem stoi, Niemiec za Niemcem twardo, a Polak za Polakiem ???????????????????

Gość kvlmgn
Spójrzcie mamy władze którą są związki zawodowe. Mogą być narzędziem służącym do uzyskania wolności, samodzielności, zaradności. Czy wiemy w jaki sposób tego narzędzia użyć ?

Gość cośwtym jest
mam hobby z racji którego często stykam się na chacie z obcokrajowcami i rzeczywiście...widząc że z Polski zaczynają bluzgać od narodowości, innym tak nie robią. zwłaszcza holendrzy i duńczycy...prawie złapałam do nich obrzydzenie typu vice versa

Gość Ta co zyje z holendrem
Prawda jest taka, ze to, co obcokrajowcy widza to tylko zle przyklady. O czy oni moga uslyszec? O tym, ze jakis polak gdzies sie wlamal, ze przyszedl pijany do pubu i zrobil burde. Nie maja zbyt wielkich szans na to, zeby poznac milych i spokojnych polakow. Bo tacy siedza w domu i prowadza spokojne zycie. W mojej miejscowosci nedawno polakwlamal sie do domu jednego z holendrow, poza tym czworka polakow przychodzila do pubu i najezdzala na holendrow po polsku, potem zaczeli do nich skakac. I jaka szanse maja holendrzy na to, zeby poznac normalnych ludzi? Ja jestem normalna, ale o mnie nigdy nie bedzie glosno bo zyje ze swoim chlopakiem spokojnie, bez zadnych wyskokow.

Osoby , ktore obrazaja, krytykuja w ten sposob sa pelne komleksow i maja sie za nic. Chca sie w ten sposob dowartosciowac. Nawet jesli polki pracuja jako prostytutki, lub dawaja doopy po dyskotece za drinka to nikogo nie uprawnia do oczerniania osoby, ktora ma przed soba a nawet te, o ktorych wyzej mowa. Olej takich ludzi i ich opinie, bo jak kiedys bedziesz w jakichkolwiek tarapatch takie osoby maja tendencje do zniszczenia Cie poprzez Twoje slabosci.