Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na skraju zalamania

zycze mezowi smierci

Polecane posty

pomarańczo zaszalej odejmij zero i wpisz 150:D a możesz nawet i 15:D a jak to za dużo to doradzam 1,5:P

gdyby wcześniej pracowała miałaby choćby na bułkę z macierzyńskiego :P lub zasiłku proste zresztą niech będzie na twoim niech siedzi i się żali i nic nie robi :P amen

Gość a czyje to mieszkanie
ike jestes dla mnie za glupia do konwersacji.Glupia i tepa na argumenty .Powiedzialabym mlotek . Autorko nie daj sie .Przemysl strategie dzialania i badz konsekwentna .Pamietaj : nikt nie ma prawa niszczyc drugiego czlowieka .A zobowiazania od niego wyegzekwuj . Dobranoc.

przypominam ci pomarańczo , że sama pisałaś, ze przemoc może być również psychiczna ty w tej chwili na mnie ją stosujesz:P wysuwając takie a nie inne komentarze:P wstyd!:P swoją drogą skąd w tobie tyle agresji? też siedzisz na garnuszku u męża?:P:P:P:P

nikt nie ma prawa niszczyć drugiego człowieka x :D ale życzyć śmierci ojcu swojego dziecka ma prawo każdy!!:D

Gość Prawo w Polsce
Akurat moja matka nie miała szans na wygranie sprawy w sądzie , którą założyła za znęcanie się psychiczne nad rodziną , ponieważ jej małżonek pracował w milicji obywatelskiej w czasach co prawda PRL-U ale stare układy zostały , koneksje itp. dlatego sprawa została umożona , mimo wielu dowodów i świadków .

Gość Prawo w Polsce
* umorzona

odpowiem Ci mimo, ze nie jestes po swoich wypowiedziach partnerem do rozmowy dla mnie.Nie- nie jestem na garnuszku , jak to nazwalas meza .Zarabiam bardzo duzo , maz jeszcze wiecej i nigdy nawet zlotowki nie zazyczyl sobie , bym lozyla na dom .Zbieram sobie pieniadze ( maz jest upowazniony) , bo twierdzi , ze gdyby musi sie cos stalo , latwiej bedzie mi sie pozbierac zyciowo .To tyle w odpowiedzi na twoje pytanie.

Gość ike jest tu tylko po to
zeby dojebywac innym szkoda czasu na dyskusje z nia sama jest sfrustrowana i na utrzymaniu Kononowicza gowno zarabia, pol dnia siedzi na kafe dzieciakami sie nie zajmuje bo ma je w dupie tylko obwieszcza swiatu swoje porady

a gdzie tak dobrze płacą za pracę fizyczną ?:) bo inteligencją nie grzeszysz)

Prawo w Polsce -wspolczuje , wierze w to .Ale nie znaczy , ze inne maja sie poddac .Trzeba walczyc do konca. Chyba , ze zarabia sie duzo , ma sie wsparcie rodziny i niechec do przepychanek , to mozna gnojowi odpuscic. Ale tez nie warto wedlug mnie. Niech gnoj placi a dziecku mozna alimenty wplacac na konto , by kiedys mialo dziecko start w przyszlosc.

no widzisz pomarańczowa fanko teraz jak moja rozmówczyni "z miejsca" ci uwierzy (co by było jej na rękę) tylko poprze moje słowa:) tak to jest wyświadczyć komuś niedźwiedzią przysługę:)

kobieto naprawdę nie zauważyłaś, że autorka nie prosi o rady jak walczyć z tym człowiekiem tylko z góry zakłada, że nic nie będzie robić ? bo to jakby nie było dość ważny "szczegół" całej dyskusji ty byś coś zrobiła ja bym coś zrobiła ale ona poprzestaje na pobożnych życzeniach to takie proste prowo ze aż boli

Gość ike jest tu tylko po to
ike nie tlumacz sie, wiemy ze to forum to twoje jedyne zycie w ktorym mozesz byc KIMS

Gość na skraju zalamania
Czytam te posty i oczom nie wierze. Mój maz mnie bije od ok roku siedzę tylko dlatego cicho ze grozi ze mi je odbierze. Cale życie pracowałam i nigdy nic od nikogo nie dostałam. Dziecko często choruje dlatego jestem z nim w domu nie z lenistwa.

Gość do ike idealnie pasuje to
co pisala o Nadzi x "itd.przecież przy tak zatrutej , zawistnej babie nie da się egzystować"

Gość sdddds
zostaw go, niezmarnuj sobei yzcia, dasz sobei rade z dzieckiem, on potem cie doceni jak cie straci!!! ZOSATW CHANMMMA

my nie wiemy, co zaklada a co nie.Moze dzis nie zaklada a jutro odwazy sie i pojdzie mu zalozyc niebieska linie, ze jest dreczona psychicznie .Moze sobie czyta i cos postanowi .Po cos zalozyla ten top.Moze rzeczywiscie tylko po to , by zlosc wyrzucic no i co z tego? Moze wezmie ta rozmowe pod uwage i nie pozwoli zniszczyc siebie .

już widzę jak po obdukcji z pobicia sąd jakby nigdy nic odda dzieci oprawcy... marne to twoje prowo x pozdrawiam tez nadzię teraz wszystko już jasne kto wymyśla na pomarańczowo te niestworzone historie o mnie :) (swoją drogą nie pomyliłam się w ocenie owej osóbki nawet o milimetr)

autorko milo, ze sie odezwalas .Juz pisalam raz i powtorze jeszcze raz -nie daj sie.Dziecka nikt ci nie odbierze, to sa starchy na lachy.Wez prawnika nawet z urzedu za darmo w razie sprawy ale nie daj sie gnojowi .Pamietaj masz jedno zycie .

Gość Prawo w Polsce
Ja wiem , że to prowo , od początku dyskusji;-) co nie znaczy , że takie sytuacje nie mają miejsca w życiu:-((

Gość janek33sss
kobieto oprzytomnij to ty jesteś trutniem - ile mąż ma za ciebie myśleć o utrzymaniu domu i jeszcze ma bać się o swoje życie facet powinien zgłosić do prokuratury iż żona zagraża jemu a tobie należy zabrać prawa rodzicielskie jako nie przystosowanej do życia i zamknąć w psychiatryku miałem taką kobietę któreś d**y różyc się do pracy nie chciało latała po koleżankach obgadywała jakiego to ma złego męża - żaliła się jak to on musi w domu robić ale co robiła do 15 siedziała w domu sama dzieciaki w szkole w przedszkolu a później wrzaski że ona nic nie ma a co ja dno studnia bez dna jestem na to dać na drugie nie jestem milionerem - teraz siedzi sama bez niczego imprezowiczka a dzieciaki zostały ze mną sąd sam ta orzekł poznał się na niej - zastanów się czy taka nie jesteś

Gość gość
Chcesz zmienić swoje życie? Chcesz odejść i poczuć czym jest wolność ? Zadaj sobie i odpowiedz tylko na jedno pytanie: Czy jesteś na to gotowa i jak wiele możesz z siebie dać w walce o swoje życie i swoją godność. Ja kiedyś stoczyłam tę walkę i wygrałam ją, choć nie było lekko na początku. Z perspektywy czasu wiem,że była to najlepsza decyzja w moim życiu.

Gość gość
I dodam,że też mnie straszył,że odbierze mi dziecko, bo nie miałam dokąd pójść i za co utrzymać dziecko (byłam na wychowawczym). Nie pozwoliłam mu na to. Zostałam bez dachu nad głową, bez pieniędzy , z rocznym dzieckiem na rękach. Ale za to WOLNA .

Gość gość
autorko ty zyczysz swojemu mężowi smierci a ja tobie oleju w glowie

Gość gość
Ja więc na twoim miejscu zrobiłabym jedno: Wyszła z dzieckiem i zamknęła za sobą drzwi. Raz na zawsze.

Gość gość
nie wierze, że ktoś może życzyć śmierci nawet największej ludzkiej szmacie- moze- ja zycze smierci temu sk...i co 8 latka mlotkiem zabil , zycze mu okrutnej smierci w pierdlu

Gość gość
a co kochanienka robilas przed slubem?? oprocz szukania jelenia ktory cie utrzyma, studiowalas , pracowalas , mialas jakies plany ambicje??? czy tylko tak sie bujalas i meza szukalas?

Gość gość
janek33sss kobieto oprzytomnij to ty jesteś trutniem - ile mąż ma za ciebie myśleć o utrzymaniu domu i jeszcze ma bać się o swoje życie facet powinien zgłosić do prokuratury iż żona zagraża jemu a tobie należy zabrać prawa rodzicielskie jako nie przystosowanej do życia i zamknąć w psychiatryku x w psychiatryku to należy zamykać takie tępe dzidy z rozdwojeniem jaźni i osobowości co raz są żonatym facetem a za chwilę już jego kochanką :D

Gość wiciu234
a najlepsze to takie kobiety maja teksty w stylu chciałeś panny to płac i dawaj a jak nie to do sądu pójdę i będziesz płacić alimenty na mnie i na dziecko - każda baba z faceta przed sądem zrobić może tyrana bo nie dostała na to na tamto a to już tyran i cham wielki - a jak się znęcał psychicznie bo mówił że rachunki są ważniejsze niż jej zachcianki