Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prstytttt

Recesja w prostytucji. Mało klientów, niskie stawki...

Polecane posty

Gość prstytttt

Chciałam zaczac prace w tym zawodzie, miec sponsa albo kilku stałych klientów a tu lipa, patrze na anonse i jest ich coraz wiecej, a stawki dla Krakowa to 100-130-150zł. Niektore biorą 200. Żenada. Jest tu jakas prostyutka i potwierdzi?

Gość o w morde jeża
myślałam o takiej karierze a tu też klops:O!

Gość sdddds
TERAZ TO WSZYSTKIE ZA DARMO DAJA;dobrze ze ja juz na eeryturze kiedys to 200-300eu w hotelu za nuerek dawali,bez alfonsa,oczywiscie

Gość hehe dobre!
Sponsorzy to bajki pseudo dziennikarek z cosmpolitan. Faceci myslą, ze 'dasz' im za 100zl. W burdelach to dopiero masakra jest, kiedys bylo lepiej tak czytam z opowiesci. Sama miałam mega bogatego zajebistego 43latka jako 17latka, zaluje ze zerwałam z nim kontakt. Teraz takich nie ma, samo dziadostwo

Gość o w morde jeża
małżeństwo!!!o shit:P

Gość to skąd takiego masz
józka11 - a gdzie takiego sponsora poznać ?

józka11 mylicie się, sponsoring istnieje a faceci płacą za spotkanie 250-300 To nie do konca prawda ,w małych mieścinach stawki są znacząco niższe .Koleżka ma utrzymankę za naprawdę małe pieniądze ,płaci i dostaje co chce .Nie mnie oceniać czy to złe ,to dwoje dorosłych ludzi

są odpowiednie strony gdzie takich jest sporo, ale też sporo jest wariatów, zboczeńców i bajkopisarzy

Gość kryzys nadprodukcji jak we
wszystkim,ludziom jest za dobrze

Gość to skąd takiego masz
strony znam ale konkretnych facetów tam nie ma, głupie wiadomosci, żarty telefoniczne a niektorzy traktują to jak burdel, 150 za spotkanie , pelno oszustow i ściemniaczy ehh

Gość kryzys nadprodukcji jak we
wszystko na świecie się robi za dużo,ludzie nie wiedzą co robić z tym co mają,kurew też widać,że nawet za 80 złotych może jakaś z połykiem obciągnąć

ja za 150 bym nie poszła, a najlepsi są starsi panowie, którzy za numerek, bez żadnych udziwnień, dają 300 zł

Gość jak już kurew jest za dużo
to nie jest dobrze

Gość tjdhcb
Tak dużo kobiet się sprzedaje, że cena spada. Co drugą studentka prawie

Cena ZAWSZE jes zależna od podaży-popytu,czegoś na rynku jest mało to cena rośnie ,gdy jest czegoś za dużo to cena spada .Prostytucja zawsze była barometrem stanu gospodarki,gdy gospodarka kwitła to prostytucja malała i na odwrót.Patrząc na to co się w Polsce dzieje, to chyba złote czasy prostytucji mijają :O Magdo 16 Ty nie za młoda ? ;)

Gość zkguzbjmlk
'można podpisać też legalny, stały kontrakt na wzajemne świadczenie usług to się chyba nazywa małżeństwo?# ale jest za free i z innych pobudek i innymi swuiadczeniami chore porownanie

Gość Rqq es
Ja nie narzekam, klientow wg mnie jest coraz wiecej, coraz lepszych. Wybieram, nie rucham sie z kazdym. Kiedys to bylo nie dn pomyslenia. Jestem psostytutką od 17 roku zycia. Miesiecznie wyciagam ok 20tys

"Nie mnie oceniać czy to złe ,to dwoje dorosłych ludzi" 123 a dlaczego nie, czyżbyś nie miał sumienia? tylko ludzie którzy nie mają sumienia nie potrafią odróżnić dobra od zła.

Gość gość
przyjedź do wawy

Gość gość
Już Szekspir pisał że: Piękna Kobieta jest rajem dla oczu Piekłem dla duszy Czyścem dla porfela