Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trendowaty

jakie jest uczucie po wypaleniu skręta ?

Polecane posty

Gość szukaj mnie lol
mój kumpel zapalił a jak wrcalismy do domu to tak cholernie bał się drzew że nie mógł koło nich iśc, myślałam że wyląduje w psychiatryk :o

Gość its raining man
nie pierdoly, widzisz ze kazdy jest inny i inne sa reakcje. ja tez sie zaciagalam, trzymalam w plucach.. i efekty opisalam :)

Gość its raining man
ja pale papierosy i dodam do tego - w ogole nie chce sie palic po trawie. papieros jest nie do spalenia, ciagniesz ciagniesz.. a nie jedziesz :D :P hehe :)

Gość ldsn
Kiedyś paliłam,jeszcze w szkole. Siedziałam taka na lekcjach obłąkana.Nie wiedziałam o co chodzi. Raz jest lepiej,masz fajny świat.Wkręcają się różne rzeczy. Śmieszą cię najgłupsze rzeczy opowiadane przez innych ale nie raz są takie zawiasy.Chcę się spać albo człowiek sobie wkręca co by nie zjadł,zawsze byłam taka głodna...

Gość anois262
mi tez sie palic nie chce po jaraniu ;d takie strasznie suche fajki sie wydają i nie daje rady spalic do konca nawet jednej

Gość zolizuzula
pale od 10 lat, czesto, sama z ludzmi, lubie z piwkiem, ja mam spokoj, smiech, czuje muze i filmy bardziej, nie lubie palicz obcym bo mam wrazenie ze glupir mam ruchy.............ja uwielbiam palic mam 33lale ziolo nie kazdemu pasi

Gość zolizuzula
no i sex u sie chce orgazm mocniejszy:) pic pic, potem jesc i spac:)

Gość Olga9120129321
ja dostałam głupawki śmiechu za pierwszym razem , wszytsko mnie śmieszyło nawet głupoty w tv , dosłownie wszystko... Za kazdym nastepnym razem efekt był mniejszy ,ale czułam sie wyluzowana A co do seksu to facet mi powiedział ,ze sie jak prawdziwa dziwka zachowywałam ,a nigdy wcześniej aż tak nie potrafiłam :P Ale palenie trawy jakoś zle na mnie działało , niby to takie nieszkodliwe , a czułam sie strasznie słaba i nie wygladałam najlepiej ... jakos mi nie sluzy chyba wiec pale ja czasami tylko

Gość Halotutajdoniczka
Zapaliłam z kumplem.Szliśmy ulicą. Miałam wrażenie że każdy sie na nas gapił.Wszyscy ludzie byli tacy podejrzani. Obracałam się za siebie,czy ktoś nas śledzi. Mam bardzo miłe wspomnienia z czasów w których popalaliśmy ze znajomymi.Było bardzo fajnie.

Gość its raining man
jak dobrze pojdzie to jutro sobie zajaram ;) i jak nie skasuja tematu to opisze wrazenia :P