Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abraham..:

Czy inicjatywa ma być tylko od faceta?

Polecane posty

Gość taki jeden facet28
bo widzisz możliwości jest wiele ..mogła być w zwiazkach ,ale bez seksu ,a ją zostawiali bo ona nie chciała ... moze byc opcja ,ze lubi jak się facet konkretnie dobiera i nie odpuszcza ..moze byc opcja ,ze spotyka sie z wieloma facetami na raz ...moze byc opcja ,ze nie jest gotowa jeszcze na seks bo jest dziewicą dalej ,ale potrzeuje adoracji ... ty ja znasz najlepiej powinenes juz jakoś umiec to w całość poukładać

Gość abraham..:
Dziewicą nie jest na 99.99% :) A na moje oko wygląda to tak że chce mieć pewnośc, że traktuje ja poważnie ale wtedy nasuwa się pytanie czemu spotykamy się raz na 2 tyg nawet ? Widzę opcje żeby to zostawić i niech się coś albo dzieje albo umrze śmiercią naturalną

Gość ierhggriehiseoshgo
kolego, jak spotykacie się już tyle czasu i nie nie wyszłeś za żadną inicjatywą seksu to ona nie ma powodu ani cie szanować ani traktować poważnie.. mówię to jako kobieta. jeden kolega już tu dobrze radził, nie masz być brutalny ale masz być zdecydowany.. jeżeli jesteś ciapą bez inicjatywy to chłodnik nie da ci żadnych efektów. ja zanim się zgodze na seks to chcę widzieć że facet mnie pożąda i że sie nie zniechęca. i dziwne jest to co piszesz że zazwyczaj kobiety o ciebie zabiegały. Szanująca sie kobieta nie będzie za toba latać. Jak dla mnie jestreś trochę ciapą co się zgrywa na cwaniaka-jesteś złośliwy co do tej dziewczyny, podejrzewasz niewiadomo co, ostentacyjnie ją olewasz, zamiast zwyczajnie wzięć sprawy w swoje ręce jak mężczyznam

Gość ierhggriehiseoshgo
nie wiadomo czego ty chcesz od tej dziewczyny, ani dlaczego ją olewasz. jeśli ci sie nie podoba to należałoby do delikatnie zakończyć jeśli podoba to powinieneś zrobić jakiś krok który was zbliży. Jesli nie padnie z twojej strony konkretna propozycja to pewnie nic więcej się nie wydarzy. Będziesz miła "satysfakcje" że olałeś dziewczynę ale seksu raczej nie bedziesz miał. Zastanów się najpierw o co tobie chodzi a potem dopiero zajmij się nią.

Gość taki jeden facet28
ierhggriehiseoshgo dobrze napisane polać jej...swoją droga to nie odpowiedziałeś mi autorze na pytanie ile razy próbowałeś inicjować bardziej intensywny dotyk , pieszczoty ? moja obecna kobieta też na początku zabierała mi rączki ze swojej pupy ,ale ja się nie poddawałem tylko za każdym razem jak się namiętnie całowaliśmy to ją przytulałem , masowałem plecki i rączki cyk na dół za poślady ,aż w końcu przestała protestować :) ...z resztą dla mnie jak dziewczyna się zaczyna całować/nie po pijaku/ to seks jest kwestią czasu chyba ,że jest zwichrowana psychicznie.

Gość eqwqdwdwq
O co chodzi ? Mi się wydaje że jak się ludzie obejmują całują trzymają za rękę to są razem

Gość Oralgutan
O co chodzi ? Mi się wydaje że jak się ludzie obejmują całują trzymają za rękę to są razem" Masz rację...wydaje Ci się