Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tereska T.

Wiecie co to znaczy "polish"? Pasta do butów...

Polecane posty

Gość Tereska T.

I tym właśnie jesteśmy dla reszty Świata - Pucybutami. Nie liczymy się na mapie i nikt się z nami nie liczy...

Gość smuta aihbnhmjk,l
na krańcach zachodnich EU nie wiedzą gdzie lezy PL. Polak to dla nich dziki z niewiadomo jakiego plemienia

Gość Tereska T.
studenciak - Wiem. To znaczy polerować, pucować, czyścić, szlifować... jesteśmy dla świata zerami. Nawet na wstępie od razu kojarzymy się z tanią siłą roboczą...

Gość no i co was to tak dziwi?
A kto z was wie, jaka jest np stolica Birmy? a o ilu kilkumilionowych miastach nawet nie slyszeliscie?

Gość Tereska T.
smuta aihbnhmjk,l - Nawet ci którzy wiedzą gdzie leży Polska to i tak nas mają za dzikusów i przygłupów. Chodzą nawet stereotypy jacy to Polacy są niewykształceni. Nieraz czytałam o tym na anglojęzycznych stronach...

Gość jałowe rozumyy
teresko:) a konkretnie o kogo ci chodzi? :) może wyłóż ..:)

Gość takie tam takie tam_
nail polish - emalia do paznokci nail polish remover - zmywacz shoe polish - pasta do butow polish - to srodek ktory po uzyciu daje blyszczacy efekt nie wkrecaj sobie, Tereska bo wpadniesz w paranoje

Gość Maciek Be
Tereska masz kompleks prowincjusza? Co cie obchodzi co mysla inni, a tym bardziej gdzies daleko?:) Skup sie na sobie i wlasnym podworku:)

Gość dzin z chomikiem
A co mnie obchodzi czyjaś ignorancja A Ty wiesz gdzie leży np Czeczenia albo Kazachstan?

Gość nieuki fejsbukowe hahaha
polish pisane MAŁĄ literą to lakier, polerować Polish pisane WIELKĄ literą - przymiotnik "polski".

Gość dulcyneaea
Jak sie czujesz gownem, to w takim razie nim jestes. Jest wielu, wielu znanych, wielkich Polakow, znanych i cenionych na całym świecie! Wiesz, kim był np. Puławski???? Jego pomniki, ulice, inne wazne miejsca mu poswiecone znajduja sie w calych Stanach Zjednoczonych. No ale to trzeba ruszyc tlusta dupe i pusty leb sprzed telewizora :-O

Gość nie PułaWski tylko Pułaski
bez komentarza.

Gość dulcyneaea
jestem córką dziwki i pedofila