Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooonnnnaaaa

TYLE KILOMETROW!!!

Polecane posty

Gość ooonnnnaaaa

Sa tu tacy, którzy muszą chodzić 5 km do pracy albo do szkoły, bo nie ma u Was komunikacji??? Ja mieszkam w miescie , ale na obrzeżach, gdzie po prostu nie ma komunikacji... Wszyscy maja samochody, a ja i mmoja siostra musimy chodzić na nogach, bo jeszcze nie mamy prawa jazdy.

Gość ooonnnnaaaa
Ja do swojej szkoly mam 5 km, a moja siostra 4,5 . Moja mama chodzi do pracy 4 km. Moj tata jezdzi z kolegą - sasiadem , bo pracuja w tej samej firmie na tą samą zmiane. Ja codziennie robie 10 km.

Gość ooonnnnaaaa
Czy to jest normalne?? mieszka ktoś jeszcze tak jak ja?? Komunkacji raczej tutaj nigdy nie zrobią... Ponieważ ludzie tego nie potrzebują! W każdym domu jest min. 1 samochod. Moi rodzice nie chcą robić prawa jazdy. Moja siostra za 3 miesiące dopiero idzie, rodzice maja kupić samochod jak zda. Ale poki co trzeba chodzic na nogach!

Gość ooonnnnaaaa
Latem zakladam miniowke i szpilki i zawsze ktos mnie podwozi a teraz tylko kuligi ale ja sie boje koni

a wiem coś o tym -mieszkam na obrzeżach miasta-komuniakcja miejska o 17.00 się kończy...wiem co to dymać z buta na piechotę w zimę po kilka kilometrów