Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella 74

Nowy laser na blizny i rozstępy. Będę zdawać relację z zabiegów

Polecane posty

Gość Bella 74

Nie mogę spać i tak sobie podczytuję o zabiegach opiszę jaki ja miałam 3 dni temu we wtorek. Mam po operacjach brzydkie blizny. Nie będę opisywać jak się dokładnie ich nabawiłam, ale nie są ładne. Nie mogę spokojnie wyjść na plaży i opalać się w kostiumie. Moja znajoma, która ma troszkę wiedzy siedząc w tematach medycznych poleciłam mi klinikę , która jak się okazuje jedyna w Polsce ma laser do usuwania blizn. Nie wiem jak inne tak reklamowane działają, ale poddałam się kilka dni temu zabiegowi. Nie mam nic do stracenia a wydaje mi się że trafiłam na fajną babeczkę, która jako pierwsza wprowadziła tą machinę. Pamiętam tylko z napisu jak leżałam, że to jakiś LUX 1540 i jest najnowszy. Mam w poniedziałek następną serię i po prostu zapytam się jeszcze raz jak się nazywa to wam napiszę. Pani doktor Beata Dethloff powiedziała, że będzie jeszcze w ramach tych zabiegów likwidowała mi rozstępy! Huraaaa bo o nich przy moich bliznach nawet nie chciałam już wspominać. Jestem pełna nadziei na dobry efekt. Mazidła typu balsamy, masaże i to wszystko co z nimi robiłam to porażka. Skoro ten lux laser to nowość to może rzeczywiście do lata będę miała ładniejszy brzuch i uda a moje blizny troszkę chociaż znikną. Wierzcie mi że wygląd mojego ciała doprowadza mnie do rozpaczy. Nie mam nawet ochoty pokazać się mojemu partnerowi chyba że w ciemnościach :( Będę wam zdawała relację z każdego zabiegu. Wiem, że jestem ciężkim przypadkiem i do kliniki dr Dethloff trafiłam już tak bez przekonania. Ale wyszłam troszkę uskrzydlona, bo po wielu wizytach w kilku takich przybytkach nie dostałam tak konkretnej wiedzy i wreszcie poczułam się tak kobieco i zadbana. W sumie nie mam się jeszcze czym chwalić, ale same podejście doktor już mnie podbudowało. Wkurzam się bo częściej patrzę w lustro i modlę by nie zawieść kolejny raz. Chciałabym coś więcej napisać o tym laserze, ale jutro mam się dokładnie umówić na termin w poniedziałek to zapytam pani Beatki jak się zwie ta machina.

Gość jaki to koszt jest
?

Gość Ludka 88
Czekamy na relację. Jeśli dobrze rozumiem to ta klinika w centrum Warszawy w alejach jerozolimskich? Wrzuciłam lekarz imię i nazwisko w wyszukiwarkę i mi wyrzuciło klinikę stomatologiczną dentall excelance. Kiedyś byłam pacjentką jak jeszcze pracowałam niedaleko. Panią Beatę kojarzę i wiem, że zaczynała zabiegi med.estetycznej. jeśli to o nią chodzi to czekam na relację i proszę również o cenę zabiegu. Szefowa była pacjentką pani Beaty i mogę powiedzieć, że chwaliła ją a sama wyglądała rewelacyjnie. Nie jestem za sztucznym napompowaniem a właśnie za tym utrzymaniem naturalności. ale do tego to chyba trzeba wiedzy i doświadczenia by nie wychodziły kaczory jak u innych z gabinetów. Dawną szefową widziałam ostatni raz z 3 miechy temu ale chyba nadal jest pod opieką tej lekarki, bo jak dla mnie wygląda rewelacyjnie a ma już pod 50tkę. Zapamiętałam jedno z jej opowieści, bo oczywiście chodziła w czasie swoje pracy ( chce być szefową) że sukcesem jest znaleźć takiego lekarza, któremu będziesz wierna na lata bo inny może zepsuć nieodwracalnie twarz. Mogę być wierna ;) Cena i relacja.

Gość mam rozstepy
Bello pytałaś o ten laser? Moje rozstępy wołają o pomstę do nieba. Próbowałam zabiegów z laserem dwa lata temu męczarnie przechodziłam. Co to za laser? Mieszkam pod Warszawą i mam niedaleko. Wiosna za pasem a ja mam rozstępy nawet na ramionach tak mi skóra poszła jak przybyło mi podczas ciąży.