Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liiiiiinaaaa

BŁAGAM O POMOC !!!!!!!

Polecane posty

Gość Liiiiiinaaaa

Witam. Mam 15 lat i dość duży problem z pochwą. Mam napuchnięte i podrażnione wargi sromowe przez co nie mogę sikać. jest to taki ból że powstrzymuję się od sikania już 2 dni. Byłam z mamą u lekarza ogólnego zapisał mi maść clotrimazolum tabletki żurawiną i kazał kupić płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym. Wszystko kupione stosuje już 3 dzień ale nie ma żadnej poprawy. Czytałam na innych forach o okładach z szałwii i rumianku, nic nie pomaga. Macie może jakieś pomysły bo ja już naprawdę nie wiem co robić. z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Chciałam również dodać że wizyta u ginekologa jest możliwa dopiero w poniedziałek.

Gość rtrtrtrtrtr
adsadsa czytaj ze zrozumieniem!!!!!! Jest napisane kupić!!!!!

Gość dcfvgbhnjm,mnbv
adsadsa KUPIĆ. Ja pierdziele. Do szkoły albo do okulisty WON! Autorko zrób sobie nasiadówkę z rumianku. A może masz uczulenie na jakiś kosmetyk nowy np. żel pod prysznic? Nie zmieniałaś ostatnio proszku? płynu do płukania? a może masz jakies nowe majtki z uczulającego materiału?

Czytać nie umiem hahahaha :D A wracając do tematu to nie wiem jak Ci pomóc ;)

Gość Liiiiiinaaaa
dcfvgbhnjm,mnbv właśnie ostatnio kupiłam sobie nowe majtki w reserved ponoć 100 % bawełny. Kiedy zaczęłam je nosić pochwa zaczęła mnie swędzieć. cały czas drapałam drapałam i wyszło jak jest. Spróbuje z tą nasiadówką może pomoże.

Gość ktoś tu czytac nie potrafi
:o autorko moge ci polecić jeszcze nasiadówku z kory dębu. moze to coś da:)

Gość raknieboraki
di ginekologa idz. co ci rodzinny poradzi? pewnie nigdy nie bylas. da ci jakies glubulki dopochwowe i przejdzie. moze masz grzyba? tak czy siak, nie jest to normalne.

Gość grdge
kup w aptece vagical (globulki) i wkladaj jedna rano i jedna wieczorem, smaruj ta mascia, myj sie raz dziennie wieczorem plynem do intymnej, nie nos sztucznej bielizny, nie drap chocby nie wiem jak swedzialo i za kazdym razem jak sie tam dotkniesz myj rece :)

Gość rtrtrtrtrtr
kup w aptece masć nagietkową i smaruj kilkakrotnie- gwarantuje pomoze :)

Gość wrzód
a majtki i tak produkowane w chinach.... obojętne w jakim sklepie kupiłaś, wszystkie ciuchy z Chin oprócz szkodliwych substancji zawartych w barwnikach i plastykowych elementach , są nasączane substancją na zatrzymanie rozwoju grzyba :) wszystko trzeba PRAĆ zanim się założy na dupinkę :)