Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunlesia20..

Mój chłopak jest w szpitalu, a ja jutro mam wesele brata. Co robic?

Polecane posty

Gość sunlesia20..

Mój chłopak wczoraj trafił do szpitala. Wieczorem miał operacje usunięcia wyrostka. Właśnie wróciłam od niego, niby jest wszystko ok ale wiadomo jak to po operacji. Lekarze powiedzieli że zostanie wypisany najprawdopodobniej w poniedziałek. A jutro jest ślub mojego brata i teraz nie wiem co robic czy isc na wesele czy nie? Mieliśmy isc razem a teraz on w szpitalu więc nie moze isc, rozmawiałam z nim o tym i widziałam że nie chce żebym szla. Ja tez mam wyrzuty sumienia że pójdę się bawic a on chory, ale z drugiej strony to slub mojego brata więc powinnam isc. Co robic?

Gość ona to nie ptak
idz dziewczyno na slub BRATA! przeciez chłopak nie umarł, to nie żałoba

Gość sunlesia20..
na ślub i tak bym poszła mi chodzi głównie o wesele, nie wiem czy isc czy nie jemu będzie przykro że pójdę sama i będę się bawic

Gość No nie wiem, nie wiem
Idź śmiało sama, nie jest umierający... a to nie Wasza wina że się tak stało ;)

Gość No nie wiem, nie wiem
Jest Twoim chłopakiem, było trzeba porozmawiać z nim o tym -.-

Gość ona to nie ptak
ja bym puscila faceta i zyczyla dobrej zabawy, dziwne ma on podejscie, moze brak zaufania?? moze boi sie, ze Cie tak ktos podrywac bedzie

Gość magdalenamag
idz na slub i wesele, chłopaków możesz miec kilku a brata tylko jednego

Gość była_fryzjerka.....89
matko!!! ja bym poszła...to tylko wyrostek.. :/ chyba to jakiś samolub z tego faceta skoro nie chce żebyś szła ... jeszcze na wesele BRATA!!!! chyba żartujesz że się zastanawiasz nad tym ??? :D

Gość to do drugiej napisz
dokladnie tak, brat jest na zawsze a chlopak... roznie bywa. idz na wesele i sie nie przejmuj bo twoj chlopak zachowuje sie ja dziecko. baw sie dobrze:)

Gość quito
A spojrzałabyś bratu w oczy, gdybyś nie poszła na jego wesele? Ja chyba nie. Idź na to wesele, ale najpierw zapewnij chłopaka, że nie dasz mu powodu do zazdrości. I oczywiście nie rób nic, co mogłoby dać mu powód do zazdrości. Powiem Ci szczerze, że ja też nie byłabym zachwycona, gdyby mój facet szedł sam na wesele. Ale jesteś w takiej sytuacji, że po porostu NIE WYPADA , żebyś nie poszła. To nie kolega, koleżanka, ale brat.

Gość fgdkiwnhdwqdf
co to za facet ktory ma problem ze jego kobieta idzie na wesele brata.....

Gość kkkffffkkkk
idź na ślub i na początek wesela, potem pojedź d chłopaka go odwiedzic i wróć na reszte wesela. Brat zrozumie że musisz wyskoczyć na godzinkę żeby odwiedzic chorego, a chłopak nie będzie sie czuł opuszczony i że myslisz o zabawie a nie o nim.

Gość była_fryzjerka.....89
co wy gadacie :D po co ma jechać z wesela do szpitala?? bez przesady facet nie leży połamany tylko miał wyrostek.. :/ następnego dnia bym pojechała w niedziele i przywiozła mu owoców i ciasta z wesela :P juz nie przesadzajcie :]

Gość muka-buka
No bez przesady, nie leży tam umierający, to wesele Twojego brata, pomyśl co by on pomyślał, jakby Cię nie było.

Gość kkkffffkkkk
ja tylko pisze ze swojego punktu widzenia, nie potrafiłabym sie dobrze bawic a weselu bez odwiedzin tego dnia mojego ukochanego. jezeli autorka moze sie dobrze bawic to niech idzie na wesele i juz.