Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

Komoda kąpielowa z przewijakiem w super stanie zapraszam:)

Polecane posty

Gość kaaaasssiiiiaaaa
bez sensu taki mebel. Szkoda by mi było miejsca w domu.

jak ktos ma duzo miejsca to nie szkoda:P a bardzo przydatne przynajmniej u mnie;)

Gość 090-0
mi też.

Gość jjjjjkkkk
przydatne???? nie chciałoby mi się tam wlewać wody, wylewać, przekładać to na przewijak, i pół łazienki zajete. Po co wy kupujecie takie głupoty??? ja wanienke kładłam na pralke i kąpałam dziecko.

Gość j-j-j
efekt dekoracyjny żaden.

Gość hahahhahhaaha
czy tutaj sa same matki, ktore maja nie wiadomo jak wielkie chaty? ja w swoim m3 nie mam miejsca na postawienie wanienki, po pierwszej ciazy (cc) musialam z mezem wynosic wanienke do pokoju obok i wynosic do lazienki po kapieli, z woda, bo jak inaczej? myslalam, ze mi szwy puszcza, bardzo zaluje, ze nie nabylam takiej komody (a mam kabine prysznicowa i nie bylo gdzie postawic wanienki), taka komoda to swietne rozwiazanie do malych mieszkan

Gość hania-kolwal
i co trzymałabyś taką komodę z wanienką w salonie? mało to dekoracyjne. praktyki tez nie widzę, ja też kapałam dziecko w duzym pokoju, wanienke stawiałam na dywanie, po kąpieli wylałam i spoko, porządek. A dlaczego sama nosiłas wanienkę? męża nie masz?

Gość g//////.
świetne rozwiązanie dla małych mieszkań?? Chyba dla wielkich domów! jak ktoś ma mąło miejsca to nie zagraca sobie dodatkow mieszkania jakimiś niepraktycznymi komodami. Cały kąt zajęty aby raz dziennie przez 20 min dziecko wykąpać.

Gość hahahhahhaaha
na dywanie nie moglam, bo bylam po cc i nie moglam sie schylac, wanienka musiala stac na poziomie moich boder minimum - po schylaniu sie to bym sie nie wyprostowala - oczywiscie ze z mezem nosilam; nie, sam nie mogl, nie wiem jaka wy mieliscie wanienke, my mielismy taka szersza niz klasyczna i wchodzilo tam wiecej wody, niz potrzeba w tej wezszej taa komoda bylaby wtedy super praktyczna bo nie musielibysmy ani podnosic wanienki ani nawet wynosic jej z lazienki

Gość hahahhahhaaha
ile taka komoda posluzy? pol roku wystarczy, tak bylo u nas, dziecko samodzielnie siedzace kapalam juz w brodziku; jak przez pol roku postoi w salonie to swiat sie nie zawali a kregoslupow lzej, z reszta kazdy kupuje to, co mu potrzebne, naprawde nie rozumiem dyskusji pt "mnie niepotrzebne, wiec po cholere i tobie?" - ale to typowe dla kafeterii... mnie by to zycie ulatwilo - Tobie nie musi :) ale SA matki, ktore w tego typu komodach widza wiecej plusow niz minusow, wiec nie rozumiem po co debatowanie "na co to komu" :)

Gość hania-kolwal
to mogłas na stole połozyć w pokoju wanienkę. Stół chyba masz? Mój mąz bez problemu sam nosił wanienkę z wodą.

Gość hania-kolwal
po prostu dla mnie to zupełnie zbędny "wynalazek". Ale jak chcesz to sobie kup :)

Gość hahahhahhaaha
no dlatego kladlam w pokoju, o tym pisze; moj maz niestety z wielkim problemem sam nosil wanienke, byc moze przez kolana, z ktorymi od zawsze ma problemy, potem mocno cierpial, dlatego nosilismy razem porownywanie swojej sytuacji do cudzej nie ma najmniejszego sensu; jeden nie ma z czyms problemu, inny ma - tyle

Gość hahahhahhaaha
teraz juz nie musze, zmienilismy prysznic na mala wanne i mam stelaz do kladzenia wanienki na wannie ;))