Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYCHOWANA PANNA

jak wychowac mezczyzne?

Polecane posty

Gość WYCHOWANA PANNA

No jak?! Bo juz nie mam sily do tego mojego :o

Gość ossaaasasa
Co takiego robi? Matka powinna wychować na dobrego męza, partnera. Ty już chyba możesz jedynie "modelować" z tego co masz:)

Gość WYCHOWANA PANNA
ciagle wącha mi pupe i twierdzi,ze śmierdzi stamtąd

Gość WYCHOWANA PANNA
NIC NIE ROBI WLASNIE O TO CHODZI, TAKIM JEST LENIEM, A JUZ najbardziej mnie denerwuje jak ciagle mysli ze ma racje i zwala na mnie wine. Co za... :o dajcie jakies porady :o

Gość katherina5678
musisz nam bardziej naświetlić sytuacje :)

Gość katherina5678
każdy facet chciałby nic nie robić tylko nie mozna im na to pozwolic :) a jesli pozwolilas raz i teraz z tym walczysz to bedzie ciezko

Gość WYCHOWANA PANNA
Np. Denerwuje mnie jak prosze go o to zeby odkurzyl, i ciagle mowi ze nie chce mu sie, to czekam i ODKURZAC WZIAL DOPIERO ZA 4 DNI, masakra jakas :/

Gość WYCHOWANA PANNA
Albo kiedys klocimy sie o cos, a ten WZIAL SOBIE PIWO Z LODOWKI ZEBY MNIE OLAF, a wie ze nie uznaje alkoholu na porzadku dziennym :o w ogole co jakas klotnia to zwala wine na mnie! Mam juz dosc :(

Gość fghjklkjhg
faceta nie da się zmienić....no chyba że na innego :)

Gość WYCHOWANA PANNA
Musi sie jakos dac, moze jakas kobietka tu ma jakies sposoby na taki typ :o bo przeciez tak bardzo go kocham :(

Gość katherina5678
ja mam jeden ale za to bardzo skuteczny: rzucić :D i wyjaśnić dokładnie czemu, bo robi tak nie inaczej, i bo tak i siak i że tym bardzo rani itp, i musicie sobie wszystko przemyslec, jak kocha to bedzie blagal o przebaczenie a jak nie to czas zaoszczedzisz

Gość kici mini
katerine ma racje możesz też zwlekać z seksem 4 dni zobaczymy co on na to jak kuba bogu tak bóg kubie u mnie ostatnio zareagowałam na focha chłopaka, że jutro obiadu nie dostanie, to powiedział, że mama mu da! porażka.;/

Gość WYCHOWANA PANNA
No wlasnie ale ja nie bardzo bym chciala go rzucic, chcialabym tylko zeby czasem zrobil to co potrzeba bez wiecznego proszenia o to, bo to denerwuje strasznie i z tego tez sa klotnie... Ehh, mezczyzni sa jak dzieci, zwlaszcza jak sa w takim samym wieku jak kobieta :o

Gość WYCHOWANA PANNA
A seksu nie ma juz od 3 dni :o

Gość precz z ateizmem
Kto miłuje swego syna, często używa na niego rózgi, aby na końcu mógł się nim cieszyć. Kto wychowuje swego syna, będzie miał z niego pociechę i dumny będzie z niego między znajomymi. Kto kształci swego syna, budzi zazdrość u wroga, a wobec przyjaciół będzie nim się cieszył. Skończył życie jego ojciec, ale jakby nie umarł, gdyż podobnego sobie zostawił. W czasie życia swego widział go i doznał radości, a i przy śmierci swej nie został zasmucony .przeciwnikom zostawił mściciela a przyjaciołom tego który im okaże wdzięczność rozpieszcza syna swego ten kto opatruje każdą jego ranę i komu na każdy jego głos wzruszają się wnętrzności . Kon nieujeżdżony jest narowisty a syn zostawiony samemu sobie staje się zuchwały piesc dziecko a wprawi cie w osłupienie baw się nim a sprawi ci smutek. Nie śmiej się razem z nim, abyś nie został wraz z nim zasmucony i abyś na koniec nie zgrzytał zębami. W młodości nie dawaj mu zbytniej swobody, okładaj razami boki jego, gdy jest jeszcze młody, aby, gdy zmężnieje, nie odmówił ci posłuchu. Wychowuj syna swego i używaj do pracy, abyś nie został zaskoczony jego bezczelnością (Syr 30,1-l 3).

Gość WYCHOWANA PANNA
Kurde to ma sens, ale nie dla partnera :o