Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summertimesadness...

czemu to młode pokolenie jest takie chamskie?

Polecane posty

Szczególnie Polaków bo byłam w roznych krajacj i tam jest inaczej np potrafia jakos kulturalnie poderwać dziewczyne , powiedza jej ,że jest piekna czy cos ( moze powiecie ,ze to po to zeby ja zaciagnac do lozka ,ale tak czy siak jakoś kulturalniej podrywaja),a a Polsce to jakieś idiotyczne zaczepki , jakieś głupie teksty w stylu ,, no powiedz czy masz stanik czy nie" i oni mysla ,że sa super dzieki temu ,a sa żałośni i zgrywaja wielkich cwaniaczków ,a swoim kolego z zachodu nie dorastaja do piet np wygladem czy pieniedzmi ,a nawet zachowaniem.... Czemu polacy tacy są?

ogólnie młodzież jest dzisiaj chamska i to zjawisko globalne.po prostu w dobrym tonie jest deptać po ludziach, wyśmiewać , dokuczać i gnoić.ktoś kulturalny od razu dostaje etykietkę geja, mamisynka i uważany jest za dziwaka i idiotę oraz wykluczany z grupy

młodzi mają swój własny savoir vivre, który nakazuje bezdenną pogardę dla starszych, brzydszych i biedniejszych, a każde inne niż chamskie zachowanie odbiega u nich od przyjętej normy młodzi mają swiat odwrócony o 180 stopni od dorosłych, dla nich zło jest cool a dobro równe głupocie

globalne , nie globalne ,ale byłam w roznych krajach i tam jest mniej chamstwa jak u nas , o wiele mniej...

albo w klubach ... nie potrafia sie normalnie bawić , chca tylko zaliczyc ,jak tancza to już łapia za tyłek ...chamstwo jednym slowem

Gość a w jakich krajach byłaś
bo ja mam wręcz przeciwne wrażenie :/ a może nie znasz za dobrze języka i nie byłaś świadoma, jakie teksty lecą w twoją stronę :p

Gość njun niezalogg
przecież taką mamy młodzież, jaką wychowaliśmy. te dzieci nie spadły na ziemię w formie 16latków. więc odpowiedź brzmi: młode pokolenie jest PO CZĘŚCI chamskie, bo ktoś nie dał im godnego wzoru do naśladowania.

angielki rozumiem i nie slyszałam żadnych tekstow ,a Ty watpie zebyś znała wszystkie jezyki np wloski , grecki itd żebyś mogła to stwierdzic jakie teksty za Toba leciały....

*angielski

Gość a w jakich krajach byłaś
nadal jestem ciekawa, w jakich krajach byłaś i ILE czasu, że wysnuwasz takie wnioski :p jedna czy dwie wycieczki za granicę się nie liczą :p

Wiadomo jeśli jedziesz do kraju w którym podrywa Cie Arab zawsze będzie milusi :) Ja mieszkam , za granicą i chamstwo i prostactwo jest na każdym kroku szczególnie wśród młodych.

Gość Kitka83
Kobiety też potrafią być chamskie - facet podchodzi grzecznie mówi jakiś komplement pyta czy może usiąść obok a laska do niego "nie" albo "spadaj".

byłam w róznych krajach ( kilkunastu) i przewaznie europejskich . Arabowie owszem bardzo czesto zaczepiaja ,ale ich nie licze i nie o nich tutaj pisze... I wszedzie uważam ludzie sa bardziej otwarci i przyjacielscy od Polaków. W niektorych krajach byłam na tydzien , dwa ,a w niektorych nawet kilka miesiecy to zalezy

np w UK byłam 6 miesiecy i tam ludzie są w 90% przyjacielscy , otwarci i mili . NIe spotkałam sie tam z jakimś chamstwem ani z tekstem ,, fajna dupa z ciebie" ,ale np tam facet podejdzie i sie spyta ,, czy wiesz ,ze jestes piekna" czyli jest ,, mala " roznica

Nie rozumiesz ich języka więc nie wiesz co mówią miedzy sobą :) Wymienię Ci kilka narodów którzy są mili dla Ciebie bo chcą Cie tylko zaliczyć Grecy Włosi Francuzi Anglik też będzie miły i kochany :D Portugale w jakim jeszcze innym kraju byłaś ?

a wiesz co dla Anglika znaczy , że przyjęłaś zaproszenie na drinka przy bardzo jeśli jesteś w klubie ? To , że z nim z tego klubu wyjdziesz i dalej to już sama wiesz ...

Kraje w ktorych byłam skoro tak Cie to ciekawi bardzo to :UK , Niemcy , Grecja , Włochy, Francja , Chorwacja , Jugosławia , Czechy , Słowacja , Węgry , Rosja, Egipt , Tunezja , Libia , Finlandia , Szwecja , dawna Macedonia , Austria i tyle chyba

Moim zdaniem faceci w Polsce są kulturalni. Nigdy nie spotkałam się z chamskim podrywem - o takich tekstach pierwszy raz przeczytałam na kafeterii. Zawsze byli wobec mnie grzeczni, ładnie rozmawiali, zapraszali na spacer albo kolację. Z drugiej strony mężczyzn poznawałam głównie na uczelni, konferencjach naukowych, w pracy. Z braku czasu po klubach nie chodziłam wcale.

no własnie ,a ja sie obracam wsrod studentów i chodze czasem po klubach wiec mam troche inne doswiadczenia ,ze przewaznie sa nastawieni na seks i nic wiecej i nawet nie probuja czesto tego ukryc

a za granicami w których byłaś byli nastawieni na co ? Na stałe długoletnie związki dlatego pewnie już masz męża w jakimś ciepłym kraju ?

może nie ,ale podrywali z wieksza kultura i sie kulturalniej zachowywali ,a jak nie co drugie slowo u Polaka to huj czy kurwa

zreszta nie bez powodu Polacy maja opinie jaka maja , że złodzieje ,że chamscy itd . Myslicie ,że to bez powodu sie wzieło? nawet są kawały o Polakach , zresztą dość popularne...

O Niemcach o Anglikach o Francuzach tez są kawały. I raczej nie bez powodu mówi się francuskie pieski :) Z ciekawości ile znasz języków ? Dodam, że Polacy sami sobie taką opinie tworzą gadając takie pierdoły jak Ty.

angielski bardzo dobrze , niemiecki w sto komunikatywnym ,a Ty znasz ile ? Nie sądzę zebyś znała biegle więcej niż 3

To nie ja się upieram, że w innych Państwach są sami milusi więc stad moje pytanie o języki. Nie rozumiem Twojego ataku na Polaków widać obracasz się w kiepskich kręgach.

Ja znam bardzo dużo osób i w kraju i za granicą i nie zgadzam się z Tobą autorko co do Twoich wypowiedzi. Zmień środowisko wtedy może przekonasz się jak fajni są Polacy. A co najśmieszniejsze mam brata pewnie w podobnym do Ciebie wieku i on jest tak przesympatyczny, uczynny i przystojny a jakoś nie może trafić na fajną i szanującą go dziewczynę wiec może problem tkwi w dziewczynach nie chłopakach?

ssij

Gość fvdgvbfggjjgj
nasze pokolenie jest beznadziejne, pokolenie dziwke i kurwiarzy bez wykształcenia, zabawa w głowie, zero myslenia o zyciu, a potem płacz

Gość do Polakow nic nie mam
ale wszystkie cholery w wieku 13-21 lat wysłałabym na xiężyc