Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninka2385

Czy istnieją typowe zachowania mężczyzn, którzy zdradzają swoje kobiety?

Polecane posty

Gość ninka2385

Chciałabym, aby wypowiedziały się tu kobiety po przejściach, które przeżyły zdradę i znają wszystkie męskie sposoby na jej ukrycie. Pomoże mi to w weryfikacji moich podejrzeń. Jestem w związku od niecałego roku, swojego partnera poznałam poprzez ogłoszenie na lokalnym portalu. I chociaż jestem szczęśliwa jak nigdy dotąd, wcześniejsze przykre doświadczenia każą mi zachować czujność. Nie mam konkretnych powodów do niepokoju, nie mogę nic zarzucić mojemu chłopakowi, wiele z Was napisze pewnie, że szukam dziury w całym, ale... Spędzamy ze sobą ostatnio coraz mniej czasu, nie mieszkamy razem, czas wolny mija nam na randkach w kinie, na mieście albo w samochodzie niestety. Jest to sytuacja niezależna od nas. Obydwoje mamy niestandardowy czas pracy, ja często w dzień odsypiam nocki. Nie kontroluję tego, co robi w tym czasie mój facet. Jeśli chciałby się spotykać z kimś poza mną to ma na to dużo czasu. Niepokoi mnie fakt, iż do niedawna z radością przyjeżdżał do mnie choćby na godzinkę, żeby dać mi buzi, a ostatnio szuka wymówek. Rezultat jest taki, że tak jak dzisiaj - oboje mamy czas wolny, ale każde spędza go osobno. Jeszcze niedawno w trakcie jego pobytu w pracy mieliśmy kontakt cały dzień, teraz jest on sporadyczny. Powodem nie jest nawał pracy, gdyż w niej głównie śpi (poważnie). Na moje zarzuty odpowiada, że nic się nie zmieniło i że przesadzam. Od wczoraj nie mamy za sobą kontaktu i nie wiem dlaczego, nie pokłóciliśmy się, ani nic z tych rzeczy. Cisza po kłótni byłaby zrozumiała, ale ta jest dla mnie niepojęta.

Gość odpowiedz jest barrdzo prosta
znalazl inna, mlodsza ladniejsza ktora daje sie pchac w anusa 🖐️

Gość ninka2385
Dodam, iż nie kontroluję jego rozmów ani smsów, to nie jest w moim stylu. Uważam, iż jest to jawny dowód braku zaufania do partnera, a ja swojemu ufam, ale boję się, że coś w jego uczuciach względem mnie się wypaliło. To, co zwróciło moją uwagę, to fakt iż przeglądał ostatnio stronę z ogłoszeniami - tzw. "różową strefę". Było tam zamieszczone ogłoszenie hotelu dla par, do którego wybraliśmy się w weekend. Pytałam wcześniej , skąd znalazł informacje o tym hotelu, to powiedział mi, że znalazł poprzez stronę wyszukującą niedrogie noclegi. Teraz wiem już, że kłamał, tylko po co?

Gość słodka słowianka
jeden facet z którym byłam zdradzał zonę więc panicznie bał się że gdzieś zostanie mój długi blond włos szukaj wąchaj ciągle mnie prosił zero perfum zero błyszczyków zero brokatów

Gość słodka słowianka
smsy i maile można wykasować sprawdź czy nie ma dodatkowego telefonu albo chociaż karty oni tak robią nikt nie daje swojego prywatnego telefonu

Gość ninka2385
Akurat on ma dwa telefony i dwie karty - ten drugi numer założył specjalnie po to, żeby pisać ze mną.

Gość słodka słowianka
i jeszcze jedna sprawa maila to on może mieć też takiego, o którym nie wiesz może sprawdź historię? może spraw żeby myślał że spisz a Ty jedź do niego lub dowiedz się, co będzie robił

Gość Oralgutan
Wbrew pozorom spokojny i stabilny jest pierwszy do zdrady. Taki nigdy nie miał dużo kobiet i wiele od nich nie oczekuje. Jego życie jest nudne, przewidywalne i pozbawione wrażeń. W chwili, gdy poznaje babkę, która jest bardziej dynamiczna i otwarta ulega jej. Jego przeciwieństwem jest ktoś taki jak ja... otwarty, żywiołowy, szarmancki, charyzmatyczny,lubiący mocne wrażenia arogant :-) Miał duzo kobiet i wszystkie wydaja mu się takie same...gdy poznaje wyjątkową kobietę za cholerę nie chciałby jej stracić i też takiego mało która jest w stanie go uwieźć bo ciężko jest go zaskoczyć. Pozory zawsze mylą....

Gość offerma
"która jest w stanie go uwieźć " 123 a jak cię ma uwozić? taczką? i właśnie tacy imbecyla "uwodzą kobiety". :D

Gość wejherland
PIERWSZA NAJWAŻNIEJSZA o ktorej sie przekonałam - JEST CHOROBLIWIE ZAZDROSNY, nie mogłam miec kolegów - afery bo pewnie z każdym sypiam do każdego chodzę itd :O i co sie okazało? Że to On mnie zdradzał - ze swoją byłą!!

Gość Oralgutan
A cała reszta jedzie na ręcznym :-p