Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka Julia

połamany nos !!

Polecane posty

Gość Julka Julia

połamał mi nos bo się wkurzył że zrobiłam mu złego drinka nie wiem co mam już z nim zrobić to nie pierwszy raz kiedy mu odbija i jest agresywny prosze o jakieś rady

Gość Julka Julia
przepraszam miało być że mój mąż wczoraj

Gość poncjuszPIJAK
polecam zacząć się leczyć u dobrego specjalisty jak się pisze takie głupie posty o rady. Ok mam bardzo dobra radę zapisz się na kurs barmanski i wtedy nie będzie już źle zrobionego drinka. Proste

Gość Julka Julia
przecież nie będę opisywała całej sytuacji bo jeśli nikt nie odpisze to tylko zmarnuje swój czas

Gość Julka Julia
ale ok jestem z moim mężem 3 lata przez około rok wszystko było ok potem zaczęło się że praca stres wyżywanie się na mnie, jego rodzina jest bardzo wpływowa on też jest ode mnie starszy o 10 lat ja mam 23 on 33, jest straszny czasami nie ma żadnych ograniczeń szantażuje mnie a jak się napije to już w ogóle horror

Gość poncjuszPIJAK
było już pełno takich tematów złożyć doniesienie na policję założą kartę mężowi powtórzy się zamkną ciote będą dowody w razie rozwodu lub wynieść się do kogoś do czasu rozwodu tylko najpierw trzeba złożyć pozew nie rozumiem kobiet które siedzą z damskim bokserem