Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figlarna kobieta

mam na boku młodego

Polecane posty

Gość figlarna kobieta

ale jak po ruchaniu zaczyna gadać to cały czar pryska :O dobrze posuwa ale jego podejście do życia jest na krawędzi tolerancji,nigdy oczywiście razem nie będziemy ale zastanawiam się czy nawet do ruchania nie szukać sobie kogoś ambitniejszego....

Gość onnn86
Gdzie szukać takich koleżanek do ruchania ? nie wiem jak nigdy nie mogę takiej mieć bo zaraz związek itd itp ... :(

Gość figlarna kobieta
jest między nami 14 lat różnicy,facet ma takie roszczeniowe podejście do życia,taki rozkapryszony duży dzieciak chociaż o swojej rodzinie mówi z wielka czułością:)

Gość figlarna kobieta
ja znalazłam jego anons na jakimś portalu typu ogłoszenia z twojej okolicy,dwa trzy maile i spotkanie albo zaiskrzy albo nie :)

Gość onnn86
Czyli na jakim portalu ???:D

Gość figlarna kobieta
Ruda Śląska ciekawski :D

Gość figlarna kobieta
:D żadna Ruda :P ale temat nie o tym skąd jesteśmy prawda:)

Gość bctyyuj
duzego ma?

Gość figlarna kobieta
chce pogadać z ludźmi odnośnie pewnych emocji,wchodzisz z kimś w pewne relacje i po pewnym czasie pojawiają się pytania,nie wiem czy zostawić to jak jest bo w sumie interesuje mnie tylko jedno,czy jest to rodzaj już jakiejś wygody w stosunku do tego człowieka :) ma dość sporego ale mąż ma większego :D

nikt inny z nim się nie spotyka(prawdopodobnie) ;) Ty wiesz najlepiej jak bardzo Ci przeszkadzają rozmowy z nim po seksie. jeśli Cię bardzo męczy...

Ja też szukam kogoś, kto oprócz dobrego seksu może mi zaoferować dobre towarzystwo. Może i my powinniśmy wymienić maile i się poznać? Forum to nie jest dobre miejsce do osobistych rozmów: staystrangers @ gmail .com

Gość ddsdffffffsda
JAK MOZNA BYC PRZEZ PUSTAKA POSUWANA????? do ruchanstwa tez potrzeba w miare face3ta z glowa nie pustaka

Gość figlarna kobieta
nie jest takim " żujem spod trzepaka i klatki schodowej" ale pewnie kiedyś był :D,ma rodzinę wspaniałe dzieciaczki o które się troszczy ,zresztą o żonę również :) to typ człowieka ,dla którego w życiu ważna jest rodzina kasa i seks a rozwój człowieka tylko do tego się ogranicza,powiem Wam ,że ze sztuki miłości zrobił poezje ale później jest taki moment ,gdzie chciałoby się postawić kropkę nad i,żeby zamknąć to spotkanie a on się ubierając opowiada o swoich problemach:O albo o sukcesach:O dziwne to jakieś..........

Gość figlarna kobieta
a dlaczego tu nie możemy rozmawiać :) ja nie szukam na chwilę obecną mięcha;):D szukam odpowiedzi na pewne pytania,na swoje przeżycia z którymi ze światem mnie otaczającym podzielić się nie mogę taka tam jakby przy lampce wina pogawędka tylko wirtualnie :)

Gość figlarna kobieta
jak mam coś zrobić to chcę poznać przyczynę ,więc pytam,dlaczego nie chcesz tu ze mną rozmawiać?

Gość figlarna kobieta
jak chcesz mnie poznać to zaproś mnie na kawę:):P do tego nie jest potrzebna wymiana adresów :)

Gość figlarna kobieta
tyle musisz sprawdzać :P

Gość figlarna kobieta
jak masz ochotę to oczywiści smsa dostałam:)

Gość Brunettt___
witam:)

Gość figlarna kobieta
halo :D