Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholog domokrążca

Mam do Was kilka pytań. Pobawicie się ze mną w godzinę szczerości?

Polecane posty

Gość neinei
W te puste posty wpisze pytania jak dzieci pójdą spać :P

I tak miło upłynęła godzina. Dziękuję tym którzy zechcieli odpowiedzieć:) Teraz zgodnie z obietnicą ja odpowiem na pytanie Foxy-nie wiem jaka jest szansa, trudno to obliczyć zwłaszcza, że nie wiedziałam jakich respondentów tu przyniesie.W tej pozornie głupiej zabawie chodziło o coś więcej niż odpowiedź na te tendencyjne pytania:P

Gość podżwigam
dzieci mają taki dostęp w necie,ze nie jednemu rodzicowi się wcale nie śni :D

szczerze mowiac nie wiem kiedy mp odeszla ja pisalam dosc regularnie z malymi przerwami do marca czy kwietnia 2012 a teraz pojawuam sie czasem od paru tygodni jak mi sie wyjatkowo nudzi

Gość podżwigam
malutka słodziutka niunia--dlatego że potrafi ukierunkować nastroje.:P

Gość podżwigam
Tamari--fakt nieraz Cię dostrzegam tu i ówdzie.Pamietam Cię doskonale gdy przyszedłem na cafe gdzies ok.3.5 roku temu.

Gość podżwigam
a moze było 2 lata temu?Już mi sie zacieraja fakty.:)

To mam jeszcze jedno pytanie, poza konkursem, więc oczywiscie nie musisz odpowiadac, autorko. O co w takim razie chodziło?

wee dopiero zauwazylam ze to watek erotyczny, no nic szkoda ze sie godzina skończyła ;D

ja zaczelam pisac na kafe chyba z 6 lat temu strasznie szybko ten czas mija to zdradz swoj nick bo nue wiem kim jestes

Nie wiem Bó czy jesteś największą k.obietą na forume, nigdy bowiem nie zwierzyłaś się publicznie, jak bardzo jesteś wysoka. :) 🖐️ K.urwa, też z Ciebie mierna, za dużo własnego "ja" Zbyt wielka z Ciebie indywidualność, by ktoś nad Tobą sapał za pieniądze. Oczywiście i w tym zawodzie byś się znalazła, bo jesteś "elastyczna" i potrafisz odpowiednio wkomponować się w każdą sytuację. Idę o zakład że każdy Twój facet był mameją :O A że i od kobiet nie stronisz, z góry wiadomo było kto nosi spodnie. ;) To oczywiście moja smutna teoria :( :) , rodem z rzymskiego cyrku, bo Bó, tak naprawdę jest K... :)

Nowy w mieście, jak nie wiesz? :) Jak sam żeś tak pierdolił?, jaka ze mnie k..? Możesz mi to wyłuszczyć cipko? Że przez zazdrość, to wiem. Ale, że ty, facet takie herezje? Słucham, proszę, droga twoja. Raz! Nowy w mieście, jestem emocjonalnie elastyczna. Czy w związku z tym, chciałbyś się emocjonalnie ze mną zmierzyć?