Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkaaaaaaaaa

On tak sie zmienił ;(

Polecane posty

Gość julkaaaaaaaaa

Widziałem go wczoraj na dyskotece, ledwo go poznałam, nie ma zadnych nk, fejsow wiec od tamtej pory nie widziałam go... rozstalismy sie 2 lata temu po rocznym zwiazku, mielismy po 22 lata, wiem ze ciezko to zniosl. Zostawiłam go dla innego, po prostu odurzyłam sie ... dzis juz nie jestem z tamtym chłopakiem, okazał sie zwykłym lanserem, podrywaczem, znudziłam mu sie po pol roku, ale do mojego tez juz nic nie czułam, nawet telefon wykasowałam ... a wczoraj ??? Napakowany, tatuaz na całą reke, fryz jakis ala irokez z kitą ... wam pewnie ciezko to wyobrazic, ale jakbyscie zobaczyli tamtego chudego chłopca, z mlekiem pod nosem z jakąs niechlujną czupryną przyznalibyscie mi racje ... jedynie jego charakter, humor na który poleciała sie nie zmienił. Rozmawiał wczoraj ze mną bez zadnej urazy, a ja z podziwem i zazdroscia sie w niego wpatrywałam ;(. Wiem, ze to porządny chłopak, niezbyt łasy na baby, teraz kogos ma i jest szczesliwy. A ja jestem smutna, ze okazałam sie tak głupia i pusta

Gość matimars
hmmm coz mozna powiedziec..popelnilas blad ale kazdemu sie zdarza...zycie jest nieprzewidywalne sniestety...ale napewno jeszcze poznasz kogos wartosciowego a wiec nie martw sie ;-)

Gość ddsdffffffsda
jak cie pociagaja goscie z tatoo to nic lepszego nie ejstes zwykla tatoo qurewka, czego zalowac

Gość julkaaaaaaaaa
Kazdy ma swoj gust ... mnie pociaga wlasnie to, ze on tak wyglada, a wiem ze to naprawde fajny facet z zasadami. Wiekszosc lanserow jak wyglada tak sie zachowuje

Gość anja707
Wyobrazam sobie co musisz czuć.