Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdffg

GRABARCZYK I KOPACZ SĄ TAK BIEDNI I GŁODNI, ŻE BEZ 40 TYS UMRĄ Z GŁODU..

Polecane posty

Gość asdffg

Biedaczyska może niech zaczną jeść lemingi to przetrwają...

Gość Wierne Leminge
Jak ty nic nie rozumiesz. Nie każdy ma taki sam żołądek. Niektórzy nie mogą sobie pozwolić na kupowanie jakichś chemicznych świństw w marketach.:(

Gość Wierne Leminge
Tanich świństw......., że dodam istotnie.:(

Gość asdffg
NO JA WIEM, ŻE JAK PAN G. ZJE PLACKI ZIEMNIACZANE, NIE KUPI ROLEXA, PERFUM CHANNEL, TO ZAPADNIE NA STRASZNA CHOROBE

Gość przespana
przecież musieli sobie jakoś wynagrodzić tą ciężką pracę-napracowali się żeby wyliczyć ile to % będzie jak da się emerytom po 50,-zł.miesięcznie podwyżki od kwietnia.A jeszcze trzeba pomyśleć jakie wprowadzić podatki żeby im to odebrać i żeby się nie zorientowali.

Gość asdffg
Otoz to ty Polaku jedz chemie z biedronki a Pan G. ktory ma cie w dupie zje sobie chlebek z gospodarstw ekologicznych z maselkiem od krow zywionych calkowicie naturalnie...

Gość przespana
I pomyśleć-że za te marne nagrody wszyscy na nich tak napadli- a przecież to zgodnie z regulaminem-należało się.Pani Kopacz nie wiedziała co zrobić-przecież marszałkowie tak liczyli na te marne pieniądze-jakby to przeliczyć na euro to na prawdę niewiele. Koledzy z unii nie tyle dostają i nic.

Gość przespana
No i jeszcze o emerytach-przecież przeciętnie jak dostaną po 50 zł. na miesiąc podwyżki to przecież aż 600,-zł na rok.I jeszcze im żle-.Taki,łlaskawy rząd i nikt nie docenia.

Gość asdffg
I pomyśleć-że za te marne nagrody wszyscy na nich tak napadli- a przecież to zgodnie z regulaminem-należało się.Pani Kopacz nie wiedziała co zrobić-przecież marszałkowie tak liczyli na te marne pieniądze-jakby to przeliczyć na euro to na prawdę niewiele. Koledzy z unii nie tyle dostają i nic. SLABIUTKO LEMINGU Z TA LINIA OBRONY PRACODAWCOW SLABIUTKO ZGODNE Z REGULAMINEM NIE ROWNA SIE TRZEBA TO OBLIGATORZJNIE ZROBIC

Gość przespana
asdffg-nie jestem lemingiem -jestem moherem-nie zauważasz ironii.

Gość asdffg
A no widze, ze sarkastycznie lecisz Moherem to cie moga nazwac pryszczate niedouczone siusiumajtki co to madrosc widzialy w ksiazkach tylko

Gość przespana
A tak serio-to nam moherom jakoś się żyje-martwię się o moją wnuczkę -bo nawet po skończonych studiach jej przyszłość jest nie pewna.Nie jestem tak zamożna żeby zostawić jej kapitał z którego mogłaby spokojnie czerpać-a o pracę będzie trudno.Myślę ,że tak ma większość młodych ludzi-bardzo mi Was żal.

Gość Neo junior
Nie wolno odcinać rządzących od luksusów zbyt nagle. To mogłoby spowodować u nich szok i konieczność długotrwałego leczenia. Należy to robić powoli i delikatnie.:classic_cool:

Gość przespana
Chcesz im zafundować tortury-powolne odspawanie od koryta.