Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia pysia09

SZUKAM PRACY I CO WIECZOR PRZEGLADAM W NECIE OGLOSZENIA , POPATRZCIE CO ZNALAZLA

Polecane posty

Gość mysia pysia09

ktos to wkleil na portalu dot szukania pracy . Az mi lzy naplynely do oczu :( 1 Jeśli Wy wszyscy oferujecie prace w sensie uczciwości to niech chociaż jeden z was mi ja da. Niwiecie jak wygląda głód 21 wieku nie znasz bólu zmarzniętych stop mego dziecka nie wiecie co to cierpienie więc zastanówcie się jeden z drugim co oferujecie bo to co piszecie to jeden kant o pracy wielcy z was pracodawcy !!!" 1 kurwa do czego to wszytsko prowadzi :(

Gość mysia pysia09
nikt nic nie napisze? nie rusza was to?

Gość klaudynka1234
Prace idzie znaleźć i to dość łatwo, ale ,,godną" pracę to już graniczy z cudem ... Jak nie miałam co do gara włożyć to charowałam jak głupia za 5-6 zł na godzine

Gość mysia pysia09
ale ten facet pisze , ze nie am za co kupic butow na zime swojemu dziecku :( tak wynika z tego tekstu , normalnie sie teraz poplakalam :(

Gość wrazliwaWrazliwa
Smutne jest to wszystko. Przykro mi, ze ludzie musza cierpiec ..... zwlaszcza dzieci. Niektorzy maja wszystko podczas gdy inni gloduja. To niesprawiedliwem kazdy powinien miec prawo do godnego zycia. Nie chodzi o wille, samochody, drogie ciuchy itd ale o podstawy.

Gość ale on chyba nie mysli
ze pracodawcy czytaja ogloszenia "szukam pracy"....

Gość fajnie, że umiesz
Zeszłej zimy przyszło dzieko do szkoły w dziurawych butach, dosłownie palec na wierzchu, przy -16. Złożylismy sie i kolezanka w czasie okienka zabrała dzieciaka do sklepu kupić ciepłe buty.

Gość szmeterling
japierdolę, szkoda słów :o