Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondas_Kraków

Czy kulturysta i narkoman mają ze sobą coś wspólnego ?

Polecane posty

Gość Blondas_Kraków

Tak.Obaj mogą z powodzeniem zdawać na farmację :)

Gość IMO12391
Oczywiście, że mają. Kulturystyka opiera się na całej stercie narkotyków i "dodatków". Acz oni nie biją, gdyż przeważnie, w głębi, są to mali chłopcy, którzy założyli zbroję z mięśni, aby czuć się bezpiecznie - dlatego bez obaw Rycerzu. :classic_cool:

Gość Borys_Śląsk
Obaj mają kuśki 5 cm :)

Krasnal,ale ja to pisałem do Blondasa! :P Obym nie musiał dojść do wniosku,że ja też mam coś wspólnego z kulturystą i narkomanem... tfu,ten cholerny wpływ Ike; jak to pisałeś "kto z Rudą przestaje..." 😠

Gość IMO12391
fubusiowe dziecko "Bzdety." ­ Pokaz mi zawodowego kulturystę, który nie zażywa całych ton sterydów, diuretyków, a także często innych rozrywkowych dodatków. :classic_cool: ­ Nie - to, że jakiś frajer trenuje sobie na siłowni nie czyni go kulturystą. :D

Gość Darth_Misiek ;)
Coś w tym jest , ludzie ćwiczący kulturystyke ,podchodzą do kwestii biochemii swojego ciała i wpływu na nią najróżniejszych substancji bardzo serio ,tyle że to samo można powiedzieć o prawie każdym sporcie ,zwłaszcza w wersji zawodowej.Co do nazywania hormonów narkotykami ...albo żart albo niedorozwój imć IMO ...:classic_cool:

Gość IMO12391
Tutaj rozbijamy się o definicję słowa "narkotyki". ­ W USA sterydy anaboliczne SĄ przyjęte jako narkotyki. Tak samo diuretyki działają na zasadzie podobnej do amfetaminy. ­ Nie mówiąc już, że sami kulturyści, Ci bardziej sławni siedzą w narkotykach rozrywkowych po same uszy. A nie zdziwiłbym się, że ci mniej sławni także. Po prostu taki światek. :classic_cool:

Gość IMO12391
Darth_Misiek ;) "Co do nazywania hormonów narkotykami ...albo żart albo niedorozwój imć IMO ..." ­ Przeczytaj - ze zrozumieniem - i dopiero zacznij udawać bystrego. :classic_cool: http://pl.wikipedia.org/wiki/Narkotyk

Gość Darth_Misiek ;)
"W USA sterydy anaboliczne SĄ przyjęte jako narkotyki" se mogom pszyjonc ze to świenty makaron ,bzdet jest bzdetem :classic_cool:

Gość IMO12391
Czyli rozumiem, że dla Ciebie skoro coś nie jest, to nie jest. Niepodważalna logika. :classic_cool: ­ To jest dość klasyczne podejście właśnie kulturystów. Wrzeszczą "jestem naturalny", bo przecież hormony, które przyjmują w ogromnych dawkach, są także naturalnie produkowane przez organizm. :D

Gość Darth_Misiek ;)
"Przeczytaj - ze zrozumieniem - i dopiero zacznij udawać bystrego. " aha przyjmuje że ty jesteś bystry wedle nomenklatury USA...pewnie nawet bardzo...:classic_cool:

Gość IMO12391
Nadal nie przeczytałeś ze zrozumieniem - rozumiem, to dużo tekstu. :classic_cool:

Gość Darth_Misiek ;)
kolego zostałeś skrócony o głowę i piskasz że to powierzchowne draśnięcie ,tak to widzę :classic_cool:

Gość IMO12391
Klasyk. Jak się nie potrafi odpowiedzieć na temat, to najlepiej gromko ogłosić własne "zwycięstwo", a po wielokrotnych takim okrzykach samemu w to uwierzyć. :classic_cool:

Gość Kitka83
Sterydy to nie narkotyki. Co innego doping a co innego odurzanie się. Poza tym są ludzie, którzy amatorsko uprawiają kulturystykę i nie stosują dopalaczy. Osobiście znam takich.

Gość Darth_Misiek ;)
wole ogłosić zwycięstwo niż świecić ignorancją :classic_cool: nawet jeśli to ignorancja made in USA ;)

Gość IMO12391
To USA Cię boli. :D ­ Czy może boli bardziej czytanie? :classic_cool: ­ A tak z ciekawości, skoro czytać nie potrafisz, ale pisać już tak. Napisz czemu według Ciebie sterydy anaboliczne nie są narkotykami, szczególnie w oparciu o definicję narkotyków jaką zamieściłem (cholera...jednak musiał byś ją przeczytać). :P

Gość Darth_Misiek ;)
"To USA Cię boli. " przeciwnie gdzie indziej mi strzyka :classic_cool: "Viva USA"

Gość IMO12391
A skoro jesteśmy przy "strzykaniu" - bierzesz? :classic_cool: ­ To by tłumaczyło fanatyczny upór w przeinaczaniu rzeczywistości. :P

Gość Darth_Misiek ;)
"A skoro jesteśmy przy "strzykaniu" - bierzesz? " za leży co dają ,kiedyś brałem "metro" ale to nie jest prasa wysokich lotów .:classic_cool:

Gość IMO12391
Zadziwiająco giętki kręgosłup. :classic_cool:

Gość Darth_Misiek ;)
"A to z kolei rośnie NATURALNIE w ogródkach, a ignoranci na roślinki wołają "narkotyki". " cusz to bardzo szeroka paralela,ma znajomego ktury pszestal stosowac paste do butuf z nano-czonsteczkami gdysz boji siem ze mogom siem replikowac i w krotkim czasie pohlonoć buty z reszto swiata... :D powinniscie siem spotkac i pogadac :classic_cool: